Novo iz kuće mirisa 4711

Eau de Cologne – 4711! Mentalna veza između laganih mirisnih vodica i marke jako je čvrsta. Nije ni čudo, jer je brend 4711 nekad postigao svjetski uspjeh s mirisnim kompozicijama. Kultni proizvod 4711 Echt Kölnisch Wasser dio je klasičnog repertoara kreacije parfema već više od 225 godina. Kao mjesto porijekla ove ikone, parfemska kuća u Kölnu 4711 poznata je po parfemskoj umjetnosti i iznenađuje s novim kreativnim mirisima.

Osvježavajuće lagan – iznenađujuće učinkovit

Koja je glavna odlika kolonjske vode Eau de Cologne? S jedne strane osvježavajuća lakoća, a s druge snažni aromaterapijski djelotvorni sastojci. Sastojci kao što su limun, bergamot i naranča, lavanda i ružmarin, kao i neroli i petitgrain odgovorni su za miris vode 4711 Echt Kölnisch Wasser. Oni zajedno čine klasičnu parfemsku vodu, ali čak i pojedinačno svaki od tih sastojaka očarava svojim mirisnim svijetom. Svaki miris zahvaljujući svom prirodnom načinu djelovanja sa sobom donosi poseban osjećajni faktor.

In the mix 2018: Naranča

Svaki od sedam glavnih sastojaka vode 4711 Echt Kölnisch Wasser imat će ograničeno, „remiksirano“ izdanje. U 2018. godini kreću s novom serijom mirisa s narančom, koja se olfaktorno smatra modernom. Svježi, hrabri i iznenađujući sastav koji miriše na ljeto, energiju i čistu radost življenja.

„Sočna naranča ponovno remiksirana“

Citrusne note najcjenjenija su karakteristika kolonjskih mirisa. Nicolas Beaulieu, kreativac koja stoji iza vode 4711 Remix Cologne, o nastajanju mirisnog Remixa kaže: „Namjera mi je bila stvoriti složeni Eau de Cologne koji se profinjeno usmjerava na identitetu marke 4711 i ima iznenađujuć preokret. Živopisna naranča u kombinaciji s lagano gorkim i oporim notama poprima faktor apsolutne ovisnosti. Njena punoća i intenzitet mirisa pružaju prisutnost i suvremenost.“

Gornja nota

  • bergamot, limun, čajni akordi

Srednja nota

  • Neroli, gorska naranča, encijan

Donja nota

  • ulje cedrovine, kašmir, mošus

Za parfemsko iskustvo nije odgovoran samo jednodimenzionalni miris, već mješavina citrusnih nijansi i popratnih aromatskih akorda. Naglašava voćnost naranče i daje joj iznenađujuće facete.

Eau de Cologne, 100 ml, 175 kn
Eau de Cologne, 150 ml, 219 kn
Refreshing Body Spray, 150 ml, 74 kn

Svi proizvodi dostupni su u trgovinama od sredine svibnja 2018.