#odapoeziji krasi ulice Grada Zagreba

#odapoeziji projekt je kojim se promovira kultura čitanja poezije, osvještava njeno razumijevanje i demistificira uvriježena ideja “poeziju se ne razumije”.  Sama autorica kaže da je poezija najkraći put do nečijeg srca – što je slogan ove kampanje.

U svijetu u kojem se sve prodaje i malo što poklanja, ovim projektom autorica pokazuje kako je malo dovoljno da bi se nekoga usrećilo, pa gradu poklanja sedam pjesama na pet lokacija koje pjevaju o ljubavi, promjeni, prilikama, radosti, sebičnosti i slobodi s nadom da će njena poezija zaista doći do nekih srca i zaokružiti krug vlastitom promjenom.

“U vjeri da je najvažnije ono što dolazi iz srca, te da će tako biti primljeno predala sam svoju poeziju Zagrebu i prolaznicima nadajući se da pored nje neće samo proći. Napunit će srce onome tko to dozvoli i ja se nadam da će to biti onako kako sam željela, pozivajući na promjene jer nam u vlastitim životima samo to preostaje.”

S obzirom da je projekt #odagodinama značajan kulturni događaj autorskog karaktera, molimo Vas da mu poklonite medijski prostor.

18451367_10211513422125734_2091637148699145238_o

Za jednu čitateljicu pripremili smo darak: knjiga Oda godinama… Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #odapoeziji

Prijave primamo do 29. lipnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Željka Milivojević