Ogledna Relax Kids radionica za djecu

Želite li da i vaše dijete bude dio predivne Relax Kids priče, da se zabavlja i uči na sasvim jedan drugačiji način, da kroz igru i opuštanje raste u pozitivnu i samopouzdanu osobu, sigurnu u sebe i ispunjenu ljubavlju i srećom u svemu što radi, onda je Relax Kids program pravo mjesto za vas i vaše dijete!

U centru Lakoća življenja postoji jedno čarobno mjesto gdje svi mogu biti ono što jesu i gdje čarolija nikada ne prestaje. Mjesto gdje su sva djeca voljena, podržana, sigurna i shvaćena i gdje mogu kroz opuštanje i igru zabavljati se i učiti na sasvim jedan drugačiji način, a gdje roditelji mogu uživati gledajući kako njihova djeca rastu u pozitivne i samopouzdane osobe, sigurne u sebe i ispunjene ljubavlju i srećom u svemu što rade.

Relax Kids program osnovala je Marneta Viegas 2001. godine (http://www.relaxkids.com/) u Velikoj Britaniji, a danas se primjenjuje u preko pola milijuna domova i škola širom svijeta. Primijetila je pogoršanje dječje koncentracije i ponašanja i uočila mogućnost da se razvoj sposobnosti dječjeg opuštanja unaprijedi uz pomoć isplaniranog programa koji ima dobru strukturu. Nakon 3 godine njegove svakodnevne primjene u Sylvester School (Liverpool, UK), stopa izbacivanja s nastave smanjila se 19 na nula. OFSTED (Office for Standards in Education, Children’s Services and Skills – Ured za standarde u obrazovanju u Velikoj Britaniji) je školi dao ocjenu „izvanredan“ zbog zalaganja za emotivnu dobrobit djece.

Radionice Relax Kids

Radionice programa Relax Kids sačinjavaju strukturu od 7 koraka kroz koje se djeca uče umiriti, fokusirati i opustiti – ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, uzajamnu masažu, disanje, afirmativne rečenice, svjesnu pažnju i vizualizaciju.

Provodi se u manjim grupama, a ovisno o uzrastu, djeci se pristupa na njima kreativan i zabavan način, učeći ih jednostavnim i djelotvornim tehnikama svjesne pažnje, kontrole stresa, korištenja pozitivnih afirmacija i tehnikama opuštanja koje ih uče kako razviti kreativnost, samopouzdanje, koncentraciju i vizualizaciju razvijajući i pružajući im tako vještine i alate koji ostaju za cijeli život.

Ciljevi i prednosti Relax Kids programa

Pomaže djeci da

 • Savladaju osnovne tehnike opuštanja i smanjenja stresa
 • Svakodnevno koriste tehnike opuštanja
 • Cijene prednosti opuštanja
 • Postanu svjesna svojih emocija i nauče tehnike koje im mogu pomoći da se lakše nose s njima
 • Zabave se dok vježbaju i nauče kako da se opuste
 • Razviju svijest o svom tijelu i prostoru
 • Steknu mentalnu i fizičku kondiciju
 • Nauče vještine za bolju koncentraciju
 • Poprave svoje ponašanje
 • Imaju bolju sliku o sebi i više samopoštovanja
 • Poprave svoje rezultate u školi
 • Sami sebe utješe i postanu odlučniji i sigurniji u sebe

Pružimo našoj djeci najviše što možemo, u emotivnom smislu, jer za pružiti ljubav i pažnju nisu potrebni novac i skupe stvari, potrebno je samo srce, a ono ne košta ništa. Upravo tako djeca uče biti voljena, voljeti sebe i svijet oko sebe i takva djeca izrastaju u osobe zdrave, snažne i jake osobnosti. I postaju tople i suosjećajne osobe, one osobe koje će znati razlikovati dobro od lošeg, osobe koje će cijeniti i poštivati sebe i druge i tako stvarati bolji i ljepši svijet.

Datum i vrijeme održavanja ogledne Relax Kids radionice:

27.03.2018. utorak, od 18-19h uzrast od 4-8 godina I 19.30-20.30h uzrast od 9-12 godina

Mjesto održavanja: Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11, Vrbik, Zagreb

Relax Kids radionicu vodi Mirjana Petković, Life & Relax Kids Coach, a više informacija o voditeljici možete pogledati na www.lakoca-zivljenja.hr

Ulaz na oglednu radionicu je slobodan, a kako je broj malih polaznika ograničen, obavezna je prijava putem stranice http://lakoca-zivljenja.hr/relax-kids-program/, na mail [email protected] ili nazovite broj 098/352 822 (Mirjana)

Upisi u nove cikluse Relax Kids radionica:

Termini Relax Kids ciklusa – Wisdom Tree Centar, Milivoja Matošeca 3a, Malešnica, Zagreb
23.03.2018., petak od 17-18h, uzrast 5-8 godina
23.03.2018., petak od 18.30-19.30h, uzrast 9-12 godina

Termini Relax Kids ciklusa – Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb
09.04.2018., ponedjeljak od 18-19h, uzrast 5-8 godina
09.04.2018., ponedjeljak od 20-21h, uzrast 9-12 godina
10.04.2018., utorak od 18-19h, uzrast 5-8 godina
10.04.2018., utorak od 19.30-20.30h, uzrast 9-12 godina

Veselimo se zajedničkom učenju i druženju na čarobnom mjestu gdje sve što zamislimo i ostvarimo i gdje naša djeca započinju svoj dan osmijehom i srcima punim ljubavi, pažnje, razumijevanja i samopouzdanja!