Oliver i Gibonni 17. lipnja stižu na opatijsku Ljetnu pozornicu!

Dugogodišnji prijatelji i suradnici koji su prošle godine objavili zajednički album „Familija“ (Aquarius Records) i predstavili ga publici diljem Hrvatske na uspješnoj turneji „Familija LIVE“ stižu 17. lipnja u Opatiju.

Jedinstvena lokacija i ambijent što ga stvaraju kombinacija kamena i flore Ljetnu pozornicu čine najljepšim i najatraktivnijim objektom ove namjene na Mediteranu.

Oliver i Gibonni za opatijsku publiku pripremaju pravi vatromet emocija, uz pjesme s aktualnog albuma “Familija” “ te niz drugih legendarnih pjesama zbog kojih i jesu jedni od najvećih glazbenika ovih prostora.

Nakon spektakularnog koncerta na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića u travnju 2016. godine, nezaboravnog nastupa u tjednima unaprijed rasprodanoj pulskoj Areni, koncerta preplavljenog emocijama na domaćem terenu u splitskoj Spaladium Areni, Oliver i Gibonni koncertnu promociju “Familije” nastavili su u Areni Varaždin, a prošlogodišnju turneju završili 5. studenog u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Vrhunska produkcija i scenografija te izvanredni vokali dvojice glazbenika ostavili su odličan dojam na mnogobrojnu publiku te predstavljaju idealnu kombinaciju za otvorenje nove sezone uspješnih koncerata na predivnoj opatijskoj pozornici.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji će biti online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.