Ovaj listopad obucimo rozo i borimo se zajedno protiv raka dojke!

U slučaju da vam roza nije najdraža boja, mjesec u godini kada biste mogli napraviti iznimku svakako je takozvani Roza listopad, mjesec u kojem se obilježava borba protiv raka dojke.

Listopad je mjesec u kojem se podiže svijest o ovoj zloćudnoj bolesti i organiziraju se brojne dobrotvorne kampanje kako bi se pomoglo svim oboljelima kao i osvijestilo javnost o raširenosti ovog problema. Ovim vas putem pozivamo da se priključite kampanji jer svako dobro djelo može dovesti do značajne promjene.

Ovaj mjesec svi bismo mogli i trebali s ponosom nositi rozu boju.

Iako je INTIMINA odavno roza, ovog listopada želimo biti još “roziji” i poduprijeti što više kampanja diljem svijeta, jer istinski vjerujemo da što više pomognemo to će se više života spasiti. A stvarno ne treba puno kako bi se napravila velika promjena.

Ovo je naš mjesec, mjesec žena, i naših grudi, naših okruglih, malih, velikih, ravnih, obješenih, nejednakih, umjetnih, ali NAŠIH GRUDI.

Kakve god da jesu, grudi su grudi, i o njima se uvijek treba voditi briga. Roza listopad nastao je kako bi se proširila svijest o važnosti pregleda grudi, o mogućnost raka istih, kako se može spriječiti i liječiti, te kako prepoznati simptome. Također je posvećen svim ženama koje su se s time borile, koje se trenutno bore ili imaju predispoziciju za razvoj ove zloćudne bolesti.

Kako bi se podržala ženska borba protiv ove zloćudne bolesti, INTIMINA se ove godine pridružuje utrci Pink Run u organizaciji Europa Donna. Pridružite nam se i vi 28.09. u utrci za sve žene, majke i prijateljice. Posjetite INTIMINA štand i podržite sve žene u borbi protiv ove teške, ali izlječive bolesti.

U situacijama kao što je ova, trebamo se ujediniti kao nikada prije – stajati zajedno kao jedna i stvoriti sestrinstvo. Samo zapamtite, ovog listopada nosimo rozo i podupiremo ovu odličnu kampanju za veći cilj. Zajedno možemo spasiti živote, zašto onda to ne bismo napravili?

Darujemo jednu čitateljicu. Lily Cup™Compact veličina B (za žene koje su imale vaginalni porod) čeka jednu od vas.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mivasrazumijemo
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 4. listopada, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Kristina Jarnevic