Posjetite Gooshter Beach Club!

Odmor i opuštanje na dnevnom svjetlu, vrhunska zabava sa zalaskom sunca. Koncept novog kluba u okolici Splita odmah je osvojio, ne samo goste hotela Le Méridien Lav, nego i brojne obožavatelje sunca, plaže i lude zabave koji su iz prve ruke odlučili iskusiti sve ono što je Gooshter Beach Club najavljivao.

DSCF6741

Sam naziv kluba, koji u sebi ujedinjuje gušte i lik sveprisutne životinjice iz mediteranskih krajeva, obećavao je nešto novo i drugačije. Maštu je zagolicala i skrivena simbolika guštera, koji se u proljeće budi iz zimske hibernacije te od drevnih mitologija do današnjih dana označava početak novog životnog ciklusa, dolazak toplijih dana i buđenje prirode.

DSCF6466

U ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca i mirisa svježe pripremljene hrane, dizajnerski uređen klub svojoj publici je donio novo omiljeno mjesto za okupljanje i opuštanje koje će razgaliti svih pet osjetila. Za uređenje interijera zaslužan je arhitektonski studio Zarez iz Splita.

Udarac u gong točno u podne označava početak dnevnog programa, u kojem se izmjenjuju dobro raspoloženi DJ, mirisi koji dopiru iz stanice za kuhanje na plaži te šampanjac i kokteli čiji okusi pomiču granice. Ovo ne treba čuditi jer su za koktele u Gooshteru zaduženi vrhunski koktel majstori, koji od svima omiljenih napitaka stvaraju posve novo iskustvo. Sa smirajem dana i ritualom pozdrava suncu, koji su u party tradiciju uveli svjetski poznate destinacije kao što su Ibiza, Goa i Mykonos, serviraju se kokteli napravljeni na samoj plaži, a DJ glazbom najavljuje početak večernjeg programa.

DSCF6847

„Iznimno smo zadovoljni prvim, više nego pozitivnim reakcijama ne samo naših gostiju, nego i brojnih ljubitelja ukusne hrane i dobre zabave koji su odlučili navratiti i provjeriti što se zbiva na ovoj strani obale. Veliku pažnju posvetili smo svakom detalju, od uređenja kluba u kojem su korišteni  isključivo prirodni materijali, lokalne tkanine i namještaj domaćih proizvođača do kuhinje netipične za Dalmaciju, posebno inspirirane okusima istoka i juga. Nadamo se da će i ostatak ljeta proteći u jednako odličnoj atmosferi“ – generalni direktor hotela Le Méridien Lav,  Arnoud Zaalberg.

Kao jedini klub na plaži u široj okolici, Gooshter predstavlja dobrodošlo osvježenje u dosad uobičajenoj ponudi. Uvjerite se u to i sami, navratite na novu It lokaciju na Jadranu!