Posve ženski horoskop

Ovan

Iako osjećajne, žene imaju vrlo malo tolerancije prema nesigurnim muškarcima. One žele heroja koji može sam svladati sve poteškoće, a ono što će ih prvo privući kod muškarca je samopouzdanje i dosljednost. Vole izazove i avanture, ali imaju i romantičnu stranu koja čezne za klasičnim zavođenjem. Kada se zaljubi žena je vjerna, obzirna i darežljiva.

Bik

Pripadnice ovog znaka vrlo su ženstvene. Vole biti mažene i pažene, a najviše padaju na muškarce s kojima se osjećaju voljeno i lijepo. Za žene Bikove klišei ne postoje, a svako iznenađenje i znak pažnje u njenim očima veliki je plus. One čeznu za stabilnošću i ljubavlju i nisu sklone nevjernosti, ali to isto očekuju i od partnera. Vole elegantne i šarmantne muškarce sa stilom koji znaju što žele i kako to da ostvare.

Blizanci

Žene Blizanci toliko su živahne i svestrane da jedino što im je važno kod partnera je da uspijeva pratiti njihov tempo. Vole biti zaljubljene i tada su spremne partneru dati baš sve. Iako vole koketirati i uživaju u muškom društvu, kada pronađu pravog partnera, žene Blizanci ne razmišljaju o drugim muškarcima niti o nevjeri. Vrlo im je važno da ih partner razumije, a povjerenje im je jedna od najvažnijih segmenata veze. Željne su znanja, imaju fantastičan smisao za humor i obožavaju ljude i društvo.

Rak

Vrlo osjećajne i intuitivne duše, žene Rakove privući će suosjećajni i romantični muškarci. Pripadnice ovog znaka prate česte promjene raspoloženja. Vole stabilnost i privlače ih samosvjesni muškarci. Ovim znakom vlada srce i upravo zbog toga su vrlo oprezne i sporo ulaze u ozbiljne veze. No, kada muškarca jednom puste u svoj svijet, postaju odane i vezu smatraju svetinjom. Vezane su za porodicu i od partnera očekuju isto.

Lav

Gdje god da se pojave, žene Lavovi plijene pažnju. One zrače energijom i toplinom što privlači muškarce, posebno one imućne i moćne. Živahne i pozitivne Lavice obožavaju biti zaljubljene i uživaju kada ih partner obasipa skupim poklonima i iznenađenjima. U poslu i životu teže za stabilnošću, ali u ljubavi su spremne na sve. Dokle god vjeruje u partnerovu ljubav dat će sve, ali već kod prvih znakova nesigurnosti u partnerovu predanost, žene Lavovi spremne su za nove poduhvate.

Djevice

Perfekcionistice koje od partnera očekuju da prihvati ovu vrlo izraženu osobinu. Njihova jednako moćna osobina je i osjećajnost. Kada se zaljube, žene Djevice svom partneru pružit će baš sve. One pamte godišnjice i značajne trenutke i vole pripremati mala i slatka iznenađenja. Vrlo su inteligentne i stoje iza svog mišljenja, te ih je teško uvjeriti u suprotno. Vole različite tipove muškaraca, a glavna osobina im je da u ljubav ne ulaze samo srcem, već i glavom.

Vaga

Prvi utisak koji žene Vage ostavljaju na muškarce je besprijekoran izgled koji se pamti. Iako možda na prvu arogantne i kada su u pitanju muškarci izbirljive, ove žene imaju toliko bistar um da isto očekuju i od muškarca. Jednom kada se povežu, spremne su da partneru ponude pravu ljubavnu avanturu. Vole da pričaju i uživaju u raspravama i u svemu traže ljepotu i kvalitetu. One su romantične idealistkinje koje će, u potrazi za svojim princem, slomiti i pokoje srce.

Škorpion

Upoznati ženu Škorpiona u potpunosti nije nimalo lak posao. One vole svoj mir i vrlo teško puštaju muškarca u svoj prostor. Iako su zavisne od ljubavi, boje se razočaranja i neuspjeha od čega se štite emocionalnim ogradama. Žene ovog znaka u vezu ulaze polako i sigurno, a kada pronađu pravog partnera vrlo su odane, vjerne, a kada je riječ o intimi, vrlo domišljate i strastvene. Partner koji je poštuje i čini sretnom bit će sretan do kraja života, ali izdaja je nešto što ovaj znak pretvara u pravog ratnika.

Strijelac

Putnice i avanturistkinje kojima promjene nisu strane. Imaju ogromne životne apetite koje očekuju i od svog partnera. Inteligentne i snažne, žene Strijelci za što god da se dotaknu unose veliku strast, zbog čega ih kod muškarca privlači osobina koju one nemaju – prizemnost i realnost. One vole zgodne i fizički privlačne muškarce. Iskrene su osobe koje su, kada pronađu pravu ljubav, spremne za stabilnu, dugu vezu.

Jarac

Odnos ovih žena prema životu je realan. Vole postojanost i cijene samo one ljude koji imaju izvjesnih vrijednosti u skladu s njenim shvaćanjima. Žene Jarce nije lako osvojiti. Kod njih ljubav ne može da naiđe kao grom iz vedra neba. Rijetko doživljavaju velike ljubavi i radije će ostati same nego u površnoj vezi. No, kada zavole ili bolje rečeno, kada odluče to priznati, to će trajati zauvijek. Kada odluči da se za nekoga veže, to je za cio život.

Vodenjak

Iza njihovog ponekad ironičnog stava, ipak se krije nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Žene Vodenjaci vole muškarce koji ih ispunjavaju mentalno i to im je važnije od fizičkog kontakta. Ovaj znak nema fizičkih kriterija kod muškaraca jer svaki put ih može privući nešto drugo. Vrlo su zabavne i kreativne i prijateljstvo, kako s partnerom tako i s najbližima, im je na prvom mjestu. Iako su spremne da vole, teško će priznati da su zaljubljene, što može da dovede do opasnih trzavica.

Ribe

Plave i velike oči poput oceana obilježje su žena rođenih u horoskopskom znaku Ribe. Romantične i osjećajne Ribe vole biti zaljubljene – makar u teoriji. Kako njima vlada Neptun, planeta koji upravlja snovima i idealima, više od svega vole da budu oborene s nogu. Kako su i same izrazito maštovite, ženske Ribe žele da svaki trenutak učine posebnim i čarobnim. Njihova kreativnost, nježnost i emotivnost čine ih poželjnim partnericama, ali upravo ih ti kvaliteti mogu odvesti u vlastiti svijet koji nema veze s realnošću. Isto tako, mogu ih privući konvencionalni muškarci, te oni s izraženom mračnom stranom.