Prava pomoć za velike male stvari

Kada svoje dijete pakiraš na prvo putovanje i trudiš se učiteljici priuštiti što manje glavobolje, a sebi što manje poziva, shvatiš koliko su u roditeljskom životu male stvari važne. Baloo Labels d.o.o. u vlasništvu Željke Žagar je pravi način da si priuštite što manje stresa, bilo da je vaše dijete u vrtiću ili u školi.

 

 

Kao mlada mama živahnog dječaka, pomalo sam strahovala od njegovog prvog samostalnog putovanja u Grad mladih. Žalila sam i odgajateljicu samu s toliko vesele djece i čitala upute iz vrtića. Klik se dogodio kada sam pročitala kako trebamo označiti stvari“, objašnjava Željka.

Obiteljska tradicija tiskarskog posla i poznavanje materijala, dizajna, tehnika tiskanja i mogućnosti koje su joj dostupne omogućile su razvoj novog i jedinstvenog proizvoda na hrvatskom tržištu.

 

 

Važno je naglasiti kako je svaki od proizvoda personaliziran, a mogućnosti bezgranične. Vi, mame, najbolje ćete znati zašto! Trenutno su tu  naljepnice za školu i vrtić, naljepnice za boce, pečati, pamučne torbe, zidni metar i ploča pisalica.

 

Osim na www.baloo.hr u rujnu ih možete pronaći i na Growing Up – Sajmu radosti bez granica za djecu i roditelje koji se od 14. do 16. rujna 2018. održava na Zagrebačkom velesajmu.

Simpatični Baloo.hr daruje naše tri čitateljice:

  1. Personalizirane naljepnice za školu
  2. Personalizirane naljepnice za vrtić
  3. Naljepnica zidni metar

Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #baloo
  • Lajkate našu i njihovu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. rujna, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

  1. Maja Božić
  2. Tea Bandić
  3. Mihaela Gulam-Olić