Predstavljena kolekcija Victorie Beckham

U fashion storeu Heraldi for women, po prvi put u Hrvatskoj, predstavljena je kolekcija Victorie Beckham. Idealan je ovo uvod u nadolazeću modnu sezonu, pružajući stilske odrednice koje će zavladati gradskim ulicama i pretvoriti ih u svjetsku modnu pistu. Victoria Beckham kolekcija za sezonu jesen/zima naglašava ženstvenost koja se očituje sofisticiranim odjevnim komadima i modnim dodacima.

Heraldi for Women, Victria Beckham accessories

Svojom kolekcijom Beckham nas uvodi u svijet predimenzioniranih pulovera mekih tekstura, vrećastih, naboranih hlača visokog struka, pidžama odijela, te jednostavnih haljina efektnih detalja i kreativnog dizajna. Must have modni dodaci ove sezone su svakako torbe izrađene od luksuzne talijanske kože koje odišu posebnim dizajnom inspiriranim ručnim kovčezima, s modernim metalnim pločicama stvarajući jedinstveni izgled.

Nenad Korkut

Kroz highlight komade i prepoznatljivu estetiku nove jesenske kolekcije vodio nas je modni kritičar Nenad Korkut dok je Saša Joković predstavio najnovije svjetske beauty trendove uz limitiranu make up kolekciju Victoria Beckham za kozmetičku kuću Estée Lauder koja će biti ekskluzivno dostupna od 13. listopada u Douglas parfumeriji, Arena Centar u Zagrebu.

 

page

Iako niste bili s nama, zaslužujete malo glamura! Ovaj divan ruž čeka jednu od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #SharingisCaring

Prijave primamo do 19. listopada, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Petra Horvat!