Predstavljena premium anti-age linija za njegu lica

Nova anti-age linija obogaćena je najvišom koncentracijom arganovog ulja koje je već poznato po izvanrednim pomlađujućim i zaštitnim svojstvima, kažu nam iz Melvite.  Zahvaljujući pomlađujućoj formuli nove kolekcije, fine linije i bore su zaglađene, konture lica redefinirane, a koža baršunasto meka. Argan Concentré Pur kolekcija uključuje Izuzetnu vodicu Argan, Fluid za mladolik izgled, Uljnu kremu za mladolik izgled i Kremu za mladolik izgled područja oko očiju.

 

Petra Škoda Štrok, Lucija Lugomer, Paula Sikirić

 

„Poznato je da koža pokazuje prve znakove starenja nakon navršenih 35 godina, izuzevši pritom otežavajuće faktore poput vremenskih uvjeta, stresa, zagađenja i loših higijenskih navika. Naša nova kolekcija namijenjena je upravo usporavanju tih neželjenih procesa. Naime, izuzetno je važno već pri pojavi prvih znakova starenja odabrati kvalitetnu njegu. Stoga smo pri izradi anti-age kolekcije odabrali najkvalitetnije sastojke koji će usporiti proces starenja te zadržati mladenački izgled kože. Arganovo ulje poboljšava zaštitne funkcije kože, štiti je od starenja, povećava gustoću te joj vraća volumen i mladenački sjaj.“ – izjavila je Irena Čuljak, voditeljica veleprodaje Melvite.

 

Melvita event

 

„Prvi put se upoznajem s Melvitinim proizvodima i stoga mi je izrazito drago da su me pozvali na predstavljanje nove kolekcije. Ono što mi se iznimno sviđa je prezentacija samih proizvoda jer volim biti upoznata sa svojstvima proizvoda koje koristim za njegu lica i tijela. Drago mi je što sam nakon prezentacije mogla isprobati proizvode jer ono što je rečeno tijekom predstavljanja nove linije zaista je i opravdano.“ – izjavila je plus size model Lucija Lugomer.