Prijavite se i prvi saznajte kako pravilno aktivirati mišiće!

U suradnji s PBS Centrom sportske izvrsnosti, Paul Hartmann grupacija u četvrtak, 8. veljače 2018. godine od 17:30 do 20:30, organizira vježbaonicu na kojoj će svaki sudionik saznati važnost pravilne aktivacije mišića i dobiti prilagođene vježbe kako bi usavršio svoje tjelesne aktivnosti.

Vježbaonica će se održati u PBS Centru za sportske izvrsnosti u Zagrebu pod vodstvom stručne i iskusne magistrice kineziologije Ana-Marije Jagodić Rukavine – kreatorice Body tehnike i osnivačice PBS Centra.

Tematika vježbaonice namijenjena je svim uzrastima, od juniora do seniora, a informacije su prilagođene kako bi svatko dobio pravilan i jasan uvid u sadržaj koji će biti predstavljen. Važno je naglasiti da je anatomsko-fiziološka problematika individualna pa će voditeljica svojim profesionalnim pristupom testirati svakog sudionika i izraditi prilagođene vježbe za kućnu samopomoć. Više informacija o samom događaju dostupne su na e-mail adresi [email protected]. Vidimo se!

Darujemo 2 kotizacije u vrijednosti od 500 kn svaka za vježbanje u PBS-u – vježbamo zdjelično dno uz Ana Mariju Jagodić Rukavinu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #hartmann
  • Lajkate našu Facebook stranicu ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirajti frendice, podijeliti iskustva…

Prijave primamo do 5. veljače, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

  1. Maja Ašperger
  2. Ivana Barić