Stigla kolekcija za zvijezde!

Glazbenica Ellie Goulding ne samo da očarava jedinstvenim glasom, skladanjem vlastitih pjesama i sviranjem nekoliko instrumenata već i svojim uočljivim modnim stilom. Osjećaj za najnovije trendove pretočila je u svoju liniju obuće dizajniranu u suradnji s DEICHMANNOM: „Za mene su cipele odraz trenutnog raspoloženja, a pokretanjem modne linije imam dodatnu priliku za izražavanje vlastitog stila. Kolekcija obuhvaća cipele za sve prigode jer često ne mogu odlučiti preferiram li potpetice ili ravnu obuću – stalno mijenjam mišljenje“, izjavila je Ellie Goulding.

Ellie Goulding for DEICHMANN_2

Tenisice, etno sandale, visoke pete, sandale s punom petom, popularne espadrile ili mules – sve to i još više dostupno je u kolekciji „Ellie Goulding for DEICHMANN“ vođenoj motom „Rock your look“.

Šareni uzorci, ekstravagantni krojevi, posebni ukrasi i rokerske zakovice čine ovu kolekciju potpuno drugačijom od drugih.

5_mood_photo_Ellie_Goulding_for_DEICHMANN

4_mood_photo_Ellie_Goulding_for_DEICHMANN

Na kampanji je bio angažiran fotograf slavnih, Louie Banks, dok je za styling bila zadužena Cher Coulter koja je surađivala sa zvijezdama poput Rosie Huntington-Whiteley, Kirsten Dunst i Demi Moore. Redatelj službenog TV spota je bio poznati Emil Nava, poznat po spotovima za Rihannu, Selenu Gomez, Calvin Harrisa i Ne-Yo.

Ellie Goulding for DEICHMANN_6

Kolekcija „Ellie Goulding for DEICHMANN“ dostupna je od danas, 15. ožujka  2017. u svim poslovnicama Deichmanna u Hrvatskoj*. Cijene modela kreću se između 149 kn i 299 kn.