Trendi modeli za male princeze

Nedavno se pojavio na našem tržištu i brzo osvojio sve mame koje za svoju princezu traže  jedinstvene, drugačije  i posebne odjevne komade i dodatke. Iz radionice Luxury Baby Fashion-s dolazi nova kolekcija koja se sastoji od proljetnih i ljetnih haljina u trenutno jako popularnim pastelnim nijansama, boji breskve te prljavo rozoj i bijeloj boji. Ono što će posebno oduševiti mame, svaka je haljinica unikat, rađena je ručno te ukrašena neodoljivim dodatcima poput volana, čipke i tila.

Bundek_N&N_small-149

Prozračna proljetna kampanja snimana je na lokacijama u Zagrebu, a u njoj se još jednom kao model našla preslatka Nikol, mala ambasadorica brenda koja je prošetala najnovije modele iz kolekcije. Osim haljina, ova kolekcija skriva još jedno iznenađenje, svi novi modeli haljina mogu se naručiti za mamu i princezu, a uz svaku haljinicu za male princeze dolazi i pasend trakica.

Nikol_showroom_2-170

„Nakon više od četiri mjeseca pripreme i rada, nova kolekcija za proljeće i ljeto spremna je ugledati svjetlo dana. Kolekcija odiše nježnošću i romantikom, izrađena je u trendi bojama te materijalima poput pamuka i viskoznog makoa. Upečetljivi dodatci kao što su til i čipka čine savršen dodatak haljinama koje se bez problema mogu nositi u dnevnim varijantama, ali i u posebnim prilikama“, otkrila je dizajnerica Nataša koja se krije iza imena Luxury Baby Fashion.

Više informacija o kolekciji pronađite na službenoj Facebook stranici brenda.