Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

10 razloga zašto nam je Beyonce tako cool

Prije svega, zato što je neponovljiva

Beyonce Giselle Knowles-Carter rođena je na današnji datum 1981. godine. Svake godine, baš kad mislimo da Queen B ne može pred nas baciti ništa što već nismo vidjeli, ona se pojavi na dodjeli VMA nagrada s gigantskim natpisom “Feminist” iza sebe i pokrene lavinu objava sljedećih deset dana na apsolutno svim mogućim portalima.

Publika kod nje najviše voli nevjerojatnu moć transformacije iz nasmiješene, dobroćude “djevojke iz susjedstva” u  vamp alter ego Sashu Fierce, koja nastupa izlaskom na pozornicu. Iako je neki podržavaju, neki ne “lajkaju”, a neki su vjerojatno i skroz indiferentni, Beyonce je već gotovo 20 godina nezaobilazna figura svjetske glazbene i šoubiz scene.

S obzirom da B danas slavi 33. rođendan, želimo joj sve najbolje, a ovo je 10 totalno naših razloga zašto ju ipak stvarno “lajkamo”:

1. Bez obzira ima li na sebi samo korzet ili večernju haljinu, trenirku ili traperice, ta žena jednostavno izgleda moćno. Točka.
2. U pjesmi “Bonnie & Clyde” pjevala je sa svojim dragim o tome kako će jedno za drugo napraviti sve što je potrebno. Izjave ljubavi između nje i Jay-Z-ja u pjesmama su nam skroz cool.
3. Sama piše većinu svojih tekstova.
4. Jedino ona može “šejkat” svoju “booty” na pozornici s ogromnim natpisom “Feminist” iza leđa i da to uopće ne bude kontradiktorno nego baš na mjestu.
5. Navodno je alergična na parfeme, a ima vlastitu liniju parfema. Tko kaže da moraš koristiti parfeme da bi se njima mogao baviti?
6. Njena riječ “bootylicious” i službeno je uvrštena u The Oxford Dictionary. Amen!
7. Fascinira nas kojom lakoćom može otpjevati nevjerojatno visoke tonove, a onda se “prešaltati” na duboke i nastaviti bez da trepne.
8. I kad kopira Rihannu, izgleda odlično.
9. Bila je u Hrvatskoj i ispromovirala ju više od naše Turističke zajednice.
10. Uz sve čime se bavi, još je i majka i to ju čini tako još više cool.

 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

FOREO - koji je oduvijek zastupao autentičnu ljepotu i odvažnost – predstavlja zvijezde koje su svojim poduzetničkim i humanitarnim pothvatima te zalaganjem za položaj...

Financije

Nijedan glazbenik i pjevač nije imao hrabrosti kockati se karijerom kao ona, ali zato je njen uspjeh bio fenomenalan i postavio je nove standarde...

Anja može sve

Napunila sam 28, veselila se tom danu proteklih 365, planirala od Nove godine i kako je brzo došao taj dan, još je brže i...

Drama Queen

Iznad nas je visjela, poput giljotine, nikad izgovorena riječ „Mobing“

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.