Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

15 vještina modernih žena

Osobine i znanja koja mora savladati svaka žena.

Žene su poznate po sposobnosti obavljanja više stvari odjednom. Osim svog posla, brige za djecu i muža te brige za sebe, svaka žena u 21. stoljeću trebala bi usvojiti ovih 15 vještina i sposobnosti.

1. Prihvatiti kompliment

Mnoge žene se ne osjećaju ugodno kad dobivaju komplimente jer smatraju da ih nisu zaslužile, pa često nespretno reagiraju na dobiveni kompliment. Ili ne reagiraju uopće. Svoja postignuća i sposobnosti treba cijeniti i znati zahvaliti na svakoj udijeljenoj pohvali i komplimentu.

2. Znati reći NE

Često je teško odbiti zahtjeve okoline među kojima su i šef, prijatelji i članovi obitelji. Svaka žena mora naučiti ponekad staviti sebe na prvo mjesto, a to znači i ispred djece, partnera, kolega i šefa.Tek sretna i zadovoljna osoba može usrećiti druge.

3. Vjerovati svom instinktu

Naš unutarnji predosjećaj nam može pomoći u mnogim situacijama. Stoga je nužno naučiti slušati što nam intuicija govori i imati povjerenja u taj glas. Ženska intuicija nije urbani mit!

4. Biti samopouzdana gola

Vlastito tijelo je najljepši instrument koji imamo i treba ga prihvatiti takvo kakvo je. U spavaćoj sobi možete prilagoditi svjetlo koje će laskati vašem golom tijelu, a muškarci su ionako najsretniji kad ste goli.


5. Izaći iz kuće bez makeup-a

Svakodnevno nanošenje šminke obavezan je ritual mnogih žena. Ako ne možete zamisliti da izađete iz kuće nenašminkani, morate savladati no make-up look. Da biste izgledali svježe, nanesite laganu podlogu, nježno ružičasto rumenilo na jagodice obraza, jedan sloj maskare i bezbojno sjajilo.

6. Piti bez opijanja

Uživanje u kvalitetnom alkoholnom piću ne mora svaki put završiti pijanstvom i mučninom. Ne samo da pijanstvo nosi ružne posljedice kao što su mamurluk i glavobolja, već pijane ne izgledate lijepo, šarmantno i dostojanstveno. Prije nego ćete piti alkohol, najedite se i uz alkohol obavezno pijte običnu vodu!

7. Hodati u visokim potpeticama

Noge u visokim potpeticama izgledaju duže i vitkije, a takve cipele su jednostavno seksi. Ali ako želite izgledati seksi, morate naučiti hodati u štiklama.8. Kupiti prikladan grudnjak

Prema nekim istraživanjima, 70% žena nosi pogrešan broj grudnjaka. Grudnjak koji pristaje vašem tijelu dat će vam više samopouzdanja i svaka odjeća će izgledati bolje na vama. Nakon promjena u težini ili nakon poroda, obratite pozornost na promjenu u veličini i obliku grudi.

9. Održavati svoj automobil

Žena koja vozi auto mora znati i kako brinuti o njemu. To znači da mora sama znati promijeniti gumu i ulje, natočiti benzin, ali i razgovarati s mehaničarom na redovitim servisima i popravcima.10. Izaći iz loše veze

Da bi veza bila uspješna potrebno je zajedno s partnerom raditi na međusobnom odnosu. Ali u slučaju da nezadovoljstvo i svađe prevladavaju dobre trenutke, treba pronaći hrabrost za prekinuti takvu vezu.

11. Biti single

Lijepo je imati potporu one posebne osobe u životu, ali partneru nije zadaća popraviti nečiji život. Slobodna žena mora naučiti biti sretna kad nema muškaraca u životu.

12. Savladati tečaj samoobrane

Nije nužno da će vam ikad zatrebati u svakodnevnom životu, ali savladavanje osnova na tečaju samoobrane svakoj ženi daje osjećaj sigurnosti i samopouzdanja.13. Organizirati se

Užurbani tempo života i bezbrojne obaveze dovode do preopterećenosti i stresa. Dobra organizacija vlastitog vremena može pomoći u sprečavanju gomilanja obaveza.

14. Savršeno kuhati barem jedno jelo

Nisu sve žene savršene kuharice i domaćice, ali svaka bi trebala znati napraviti barem jedno fantastično jelo po kojem će biti prepoznatljiva. Oduševite prijatelje na večeri koju ste sami pripremili odabirom menija koji će biti karakterističan samo za vas.

15. Kućni popravci

Promijeniti žarulju, objesiti sliku na zid i postaviti police u ormariću sitni su popravci u kući koji ne moraju biti samo muški posao. Iako muškarci vole popravljati i raditi s alatom, to ne znači da žene to ne znaju napraviti same.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Život u dvoje

8 iritantnih rečenica koje mora podnositi gotovo svaka solo žena!

Horoskop

Intuicija je sažetak svih naših “izvanosjetilnih” sposobnosti. Drugi to mogu nazvati drugim imenima.

Događanja

One su pionirke svoga doba. One su inspiracija ženama diljem svijeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.