Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

18. Dani ljepote & fitnessa

S ponosom, kao medijski sponzor, najavljujemo 18. IZDANJE SAJMA DANI LJEPOTE vodeći događaj u regiji za profesionalce u području ljepote te međunarodnu platformu za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

S ponosom, kao medijski sponzor, najavljujemo  18. IZDANJE SAJMA DANI LJEPOTE vodeći događaj u regiji za profesionalce u području ljepote te međunarodnu platformu za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni accessories. Tijekom tri dana očekuje vas bogat program, predavanja, prezentacije i radionice.

Skin centar– bogata ponuda proizvoda dermatoloških brendova po povoljnim sajamskim cijenama

Tražite prirodnu kozmetiku bez štetnih sastojaka? Ponovo je s nama Zelena zona gdje na jednom mjestu možete pronaći najveći izbor proizvoda za njegu tijela i lica napravljenih isključivo od prirodnih sastojaka.

10429495_425617334262197_5556360369533063009_n

Za vrijeme trajanja sajma na otvorenoj pozornici u samom paviljonu odvijat će se vrlo zanimljiv program bogat korisnim informacijama i novinama iz „industrije ljepote“.

Callegari, talijanska škola mode i dizajna organizira make up natjecanje za profesionalne vizažiste na temu popularnog Disney crtića Frozen.

Dani ljepote mjesto su mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

Počastite se nekim od brojnih tretmana, obnovite svoju kozmetičku torbicu novim make up proizvodom, osvježite svoju garderobu za proljeće nekim novim komadom nakita. Razmazite se i ugodite sebi. Dođite i saznajte koji su novi trendovi šišanja, farbanja i friziranja za predstojeću sezonu.

616x385

I ove se godine održava međunarodno natjecanje modeliranja i dizajna noktiju na temu LOVE ANIMALS. Natjecateljski program okupiti će mnogobrojne majstore/ice modeliranja i dizajna noktiju iz cijele Europe, a ujedno će se prezentirati i najmodernije tehnike i ideje nail-industrije. Novac od kotizacija donirat će se izabranom društvu za zaštitu životinja.

Kao i svake godine prvi dan sajma tradicionalno je posvećen frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola.

Sva tri dana učenici srednjih strukovnih škola za sve posjetitelje pružat će niz besplatnih kozmetičkih tretmana poput tretmana lica, prirodne njege noktiju, šminkanje za dnevni make up.

Održat će se i brojne radionice poput KRYOLAN FACEPAINTING & FANTASY MAKE-UP.

DANI LJEPOTE&FITNESSA nude mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu uz jedinstven doživljaj interakcije uz edukativne i show programe i radionice gdje im se prezentiraju trendovi i kreativne ideje ove vrlo dinamične industrije i struke.

Novost je Otvoreni kup Hrvatske u street dance-u koji će se odvijati tijekom sva tri dana, cijeli dan u paviljonu 8. Natjecanje se odvija po pravilima Hrvatskog Show Dance Saveza.

Sinergija zdravlja, njege i ljepote svakako pruža novu platformu koja će proširiti vidike korisnika, dati novu energiju i osobno ispunjenje.

11072930_10205050533956056_932817961763676664_o

Da bi bili lijepi i njegovani prvenstveno moramo biti zdravi. U tome nam uvelike pomaže redovita tjelovježba. Cilj nam je promovirati tjelovježbu kao glavni preduvjet za zdravlje, a samim tim i ljepotu.

Stoga s ponosom nastavljamo našu prošle godine vrlo uspješno započetu temu – Fitness konferencije, koja se održava pod motom POKRENIMO SE u suradnji s našim stručnim partnerom Orlando Fitness Grupom.

  • Fitness kongres – 3 dvorane, 30 međunarodnih prezentera, 60 satova i radionica
  • Zumba Fitness Masterclass series – 9 zumba® fitness instruktora, 300 dinamičnih minuta
  • Street workout prvenstvo Hrvatske – natjecanje u više različitih kategorija
  • Reebok Winter challenge

Sljubljivanje zdravlja, njege i ljepote svakako je novi suvremeni portal koji će proširiti vidike korisnika, dati novu energiju našem sajmu i vinuti nas u nove uspjehe. Razvoj fitnessa u svijetu u proteklih nekoliko godina djeluje pozitivno na povećanje svijesti o važnosti bavljenja tjelovježbom i sportskom rekreacijom.

Postajemo svjesni važnosti brige o zdravlju, ali jednako tako i brige o vlastitom izgledu. Definiraju se novi standardi ljepote, a sukladno tome nameću nam se i novi prioriteti. Estetika i osjećaj za lijepo postali su važan dio naše svakodnevnice.

Na jednom mjestu naći će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke i fitnes savjete, iskoristiti posebno niske sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i odlične popuste na „beauty accessories“, različite suplemente i opremu za vježbanje zabilježite si u planer vikend od 11. do 13. ožujka.

Dolazak na Dane ljepote&fitnessa je pod stavkom OBAVEZNO u vašem planeru za ožujak.

Više o sajmu pratite na http://www.zv.hr/default.aspx?id=333 ili na https://www.facebook.com/dani.ljepote/.

Ne propustite

Budi fit

Svi već znaju da se ne može baš puno postići dva tjedna pred odlazak more.

Budi fit

Razgovarali smo s fitness trenerom i promotorom zdravog načina života, Marijem Valentićem, i doznali sve odgovore vezane za ljeto i vježbanje.

Budi fit

Porazgovarali smo s njom o trendovima u fitnessu, ali i o fitness kongresu, Urban Training Campu 2024, koji će se održati u Sparta Gym...

Drama Queen

Tada sam mislila kako me cijeli svijet gleda i vrišti da sam kurvetina. A što ćeš, neugodnjak!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.