Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Ljepota

2.5 centimetra manje u pauzi za ručak

Poklanjamo vam Med2Contour tretman

Kratke hlačice, kupaći kostimi i majice koje otkivaju trbuh itekako su poželjni odjevni komadi za vrijeme ljetnih vrućina, no ne i masne naslage i celulit. Ako vam pogled u ogledalo zadaje glavobolju imamo rješenje za vas – Med2Contour tretman. Ova takozvana liposukcija bez noža koju doslovno možete obaviti u pauzi za ručak brzo će vas i bezbolno riješiti neželjenih centimetara, bez zahtjevnog oporavka i s trajnim rezultatima.

Radi se o jedinstvenom, potpuno sigurnom i bezbolnom medicinskom tretmanu koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela kod žena i muškaraca. Tretman Med2Contourom je kombinacija ultrazvučne terapije, vakum masaže i limfne drenaže. Time se postiže preoblikovanje tijela, uklanjaju se masne naslage, izglađuju se neravnine na problematičnim područjima uzrokovane celulitom, zateže se i učvršćuje koža.

med2contour 1 Med2Contour rezultati vidljivi su i mjerljivi već nakon prvog tretmana, a za razliku od kirurških zahvata, poput liposukcije, radi se o jednostavnoj metodi, bez zahtjevnog oporavka. Ovaj čarobnjak za oblikovanje tijela odličan je izbor za sve osobe koje nisu sklone kirurškom zahvatu ili tamo gdje liposukcija nije indicirana.

Med2Contour radi na osnovi patentirane tehnologije, a tretman započinje stimuliranjem limfnih čvorova. Nakon što se potakne rad limfnog sustava, slijedi otapanje masnih stanica ultrazvučnom terapijom i ugodnom, toplom vakum masažom uz pomoć posebno oblikovanog aplikatora. Tretman koristi svjetski patentirani aplikator s dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave i vakum pumpu koja tijekom ultrazvučnog tretmana fiksira i usisava masno tkivo koje se tretira.

med2contour 2

Dr. Vladimir Borić sa svojim stručnim timom

Opetovanim tretmanom Med2Contour otapa masne stanice, potiče njihovu eliminaciju iz organizma, smanjuje celulit, zateže kožu i preoblikuje tijelo. Temelj kvalitete postupka čine mjerljiva učinkovitost, sigurnost i ugodnost, a individualnom konzultacijom i detaljnim savjetovanjem pacijenti dobivaju uvid u sve mogućnosti tretmana.

Područja Med2Contour tretmana
• Lokalizirano masno tkivo
• Jahačke hlače
• Donji dio leđa
• Trbuh
• Stražnjica
• Bokovi
• Noge
• Nadlaktice
• Zona pazuha
• Područja zahvaćena celulitom
• Područje linije grudnjaka na leđima

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, nakon samo 45 minuta tretmana izgubi se do 2,5 centimetra obujma tretiranog područja, dok je za najbolje rezultate potrebno napraviti 3 do 5 tretmana.

‘Za optimalan uspjeh i dugotrajne rezultate Med2Contour tretmana važna je i suradnja pacijenta u provođenju zdravog stila života – pravilna prehrana, uzimanje dovoljno tekućine i primjerena svakodnevna fizička aktivnost.’, ističe dr. Vladimir Borić.

Za više informacija obratite se u Specijalističku ordinaciju za estetsku kirurgiju Mr. sc. dr. Vladimira Borića, Petrova 15, Zagreb.
www.estetskakirurgija.com
Tel: 01 463 37 90
E-mail: [email protected]

[box style=”0″]

OSVOJITE MED2CONTOUR TRETMAN

Specijalistička ordinacija dr. Vladimir Borić poklanja 1 tretman Med2Contourom za 5 čitatelja.

Ukoliko želite osvojiti ovu vrijednu nagradu sudjelujte u nagradnoj igri, pošalji sms-om ključnu riječ SHEMED2CONTOUR i svoje podatke ( ime, prezime i e-mail) na 60054 (2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe Specijalističke ordinacije dr. Vladimira Borića, kojima ordinacija kupce i posjetitelje web stranice informira i obavještava o novitetima i pogodnostima. Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 26. kolovoza 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10000 Zagreb, OIB:12211827938 Tehnička podrška(davatelj usluge): Telekomunikacijske usluge d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076, Tel: 04250087

Dobitnice su Ana Katušić, Kristina Hlaban, Emina Bajraktarević, Andrea Knežević i Andreja Dumbović. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Avène ima savršene proizvode za koji će vam omogućiti bezbrižno uživanje u ljetnim avanturama.

Savjeti i preporuke

Uz radosti uživanja na suncu i boravka na otvorenom, ljeto dolazi i s izazovima za kožu, posebno kada je u pitanju hiperpigmentacija.

Savjeti i preporuke

Ljeto i sezona godišnjih odmora u kojima je obavezan red ljenčarenja na suncu stižu!

Darivanje

Nanošenje dnevnog make up-a trebalo bi biti nešto najlakše i najjednostavnije (i najbrže, pogotovo ujutro za spavalice!).

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.