Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

3 nova trenda na noktima

Koje i kakve boje se nose u 2011. godini?

Novi trendovi za 2011. godinu dolaze sa svih strana. Što se tiče uređenja noktiju, nekoliko je zanimljivih novotarija. Škicnite savjete i sa zadovoljstvo pogledajte svoje lijepe nokte.

1. Metalik

Sjaj je u modi. Metalik nijanse raznih boja prikladne su za odvažan look u 2011. godini. Ako pak želite u potpunosti koketirati s trendovima, odaberite metalik nijansu sive i zlatne. Nokti će vam se presijavati bolje od bilo kojeg nakita. Isprobajte!2. Plavo zeleni svijet

Modro, plavo, baby plavo, tirkizno i ostale nijanse plave boje su u trendu, naravno ako ih uskladite s outfitom. Zelena boja također caruje ovom godinom, zato se ne libite isprobati najšašavije, možda kričavije nijanse. Tamno zelena boja je lijepa i otmjena, te prikladna za većinu prigoda. Iskušajte i nijansu između zelene, smeđe i sive – greige boju koja je svoju popularnost doživjela u 2010. godini, ali je još uvijek u trendu.3. Zauvijek crvena


Trendovi na noktima rijetko mogu proći bez kraljice – crvene boje. Prikladna je za otmjenu, trendi i retro priču. Godina ima dovoljno dana i događanja da isprobate razne nijanse crvene, sve redom prikladne i u trendu.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Primjerice, želite li izgubiti kilograme, žutu boju morate izbjegavati jer otvara apetit dok vam srebrna može spasiti život.

Savjeti stručnjaka

Zbog čega ljudi grizu nokte i kako se bore s tim?

Zanimljivosti

Na police stiže zanimljiva knjiga, lijepa iznutra, ali i izvana, na što je mlada autorica Marija Gaura posebno pripazila.

Trendovi

Vanilla girl trend lako je zamijeniti s prošlogodišnjim Clean girl trendom čija je glavna odlika minimalizam.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.