Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

3 savjeta za oštećenu kosu

Maske, šišanje i omiljeni šampon.

Najljepša kosa je kad nije oštećena te je njegovana, zaglađena i mekana. A kako pomoći svojoj oštećenoj kosi, evo nekoliko kratkih i jednostavnih savjeta.

1. Koristite isti šamponIako je jedno vrijeme haralo mišljenje kako je korisno mijenjati šampon, to ipak nije istina. Kosa se treba naviknuti na određeni proizvod, a ne biti u stalnoj fazi borbe sa šamponima. Odaberite jedan koji vam odgovara te s njim njegujte svoju kosu.

2. Podšišavanje ili čupkanjeAko želite imati dugu kosu, podšišavanje ili čupkanje dragocjenih vam vlasi sigurno nije omiljeni posao. Ipak, svaka dva tjedna pregledajte kosu te malim škaricama odstranite ispuca ili razdvojene vrhove.

3. Spas iz kućne radinostiMariniranje kose vam sigurno nije na dnevnom meniju. Ipak, kombinacija maslinovog ulja i jaja osvježit će vam i osnažiti kosu. Za početak stavite malo maslinovog ulja na prste te umasirajte u vlasište. U zdjelici napravite miks maslinova ulja, majoneze i jaja te tu zanimljivu i ukusnu masku stavite na kosu. Ostavite ju da stoji 10 minuta te naravno isperite. Masku nanosite svaka dva tjedna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o boji kose, postoje osobe koje vole eksperimentirati, a postoje i oni koji vole igrati na sigurno.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Savjeti i preporuke

Mnoštvo je razloga koji mogu dovesti do promjena u teksturi i izgledu kose te prouzročiti možda i veće probleme, ali na našu sreću rješenja...

Darivanje

Problem s prhuti pogađa čak više od 50 posto odrasle populacije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.