Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

3 savjeta za oštećenu kosu

Maske, šišanje i omiljeni šampon.

Najljepša kosa je kad nije oštećena te je njegovana, zaglađena i mekana. A kako pomoći svojoj oštećenoj kosi, evo nekoliko kratkih i jednostavnih savjeta.

1. Koristite isti šamponIako je jedno vrijeme haralo mišljenje kako je korisno mijenjati šampon, to ipak nije istina. Kosa se treba naviknuti na određeni proizvod, a ne biti u stalnoj fazi borbe sa šamponima. Odaberite jedan koji vam odgovara te s njim njegujte svoju kosu.

2. Podšišavanje ili čupkanjeAko želite imati dugu kosu, podšišavanje ili čupkanje dragocjenih vam vlasi sigurno nije omiljeni posao. Ipak, svaka dva tjedna pregledajte kosu te malim škaricama odstranite ispuca ili razdvojene vrhove.

3. Spas iz kućne radinostiMariniranje kose vam sigurno nije na dnevnom meniju. Ipak, kombinacija maslinovog ulja i jaja osvježit će vam i osnažiti kosu. Za početak stavite malo maslinovog ulja na prste te umasirajte u vlasište. U zdjelici napravite miks maslinova ulja, majoneze i jaja te tu zanimljivu i ukusnu masku stavite na kosu. Ostavite ju da stoji 10 minuta te naravno isperite. Masku nanosite svaka dva tjedna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Makadamijin orah je najskuplji orašasti plod, a naziva se i kraljevskim zbog svih blagodati koje ima na zdravlje, u prehrani i u kozmetici.

Savjeti stručnjaka

Od onih stvari koje prilično mrzimo vidjeti, kako na sebi tako i na drugima, sigurno je negdje pri samome vrhu prhut.

Savjeti i preporuke

Mjesto koje je već odavno steklo povjerenje mnogih kada je u pitanju njega kose, kože i noktiju je Kalmar Hair & Skin Boutique u...

Savjeti i preporuke

Edukacija, podjela iskustva i znanja, ali i proslava uspješnog postojanja Kérastase-a, bili su povod K Club trodnevnog eventa održanog u Splitu, u luksuznom Le...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.