Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

3 stvari u kojima su muškarci bolji

Nekoliko je sitnica u kojima su dečki nadmašili cure.

Iako se žene mogu ponositi s brojnim stvarima u kojima su bolje od muškaraca – empatičnije su, intuitivnije i recimo komuniciraju bolje – nekoliko je sitnica u kojima su dečki nadmašili cure.

1. Kilogrami

Muškarci naime brže mršave. Ako primjerice vi i vaš dragi u istom trenutku krenete na režim zdrave prehrane on će brže gubiti kilograme jer zbog količine testosterona imaju više mišića, a manje masnog tkiva.

2. Seksualna sinkronizacija

Žensko tijelo i um nikako da se sinkroniziraju na području seksa. Muškarci se upravo zbog uspješne sinkronizacije bolje fokusiraju na jednu stvar i lakše se uzbude. Žene mogu tijelom biti u krevetu, a mislima u kućanskim poslovima zbog čega ponekad izostane seksualni zanos.

3. Ovisnosti

Ako je žena primjerice ovisna o cigaretama puno teže će se odviknuti jer je i emotivno puno jače vezana uz ovisnost. Posebice ako se radi o nikotinu, istraživanja su pokazala kako ženski organizam puno teže reagira na lijekove protiv pušenja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Mnogo nas razmišlja o tome, a kako istraživanja pokazuju - jedan od pet parova je barem isprobao bondage, odnosno vezanje.

Događanja

Otkrivamo što to čini žene ljubomornima, zašto se ponekad pretvaraju u monstrume iz čista mira tražeći izlike u PMS-u i tko su njihovi zakleti...

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Zanimljivosti

S vremena na vrijeme otkrijete seks igračku koja je toliko savršeno u skladu s vama da se pitate zna li što želite i prije...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.