3 vježbe za bolji seks

Iako postoje brojni afrodizijaci koji mogu raspaliti strasti u spavaćoj sobi, za podizanje libida ipak je najbolje prihvatiti se vježbanja.

1. Joga

Idealan način da osvježite svoj seksualan život s nekoliko novih poza je vježbanje joge. To će vam omogućiti da se prilagodite mnogim zahtjevnijim pozama u seksu. Pravilno držanje i jačanje muskulature je u direktnoj vezi s boljom izvedbom za vrijeme seksa.2. Brzo hodanje

Istraživanje koje je na Harvardu provedeno između 31.000 ljudi iznad 50 godina pokazalo je da aerobne vježbe ubrzavaju cirkulaciju te oslobađaju i endorfin koji je ključan za opuštanje.3. Plivanje

Seks i izdržljivost su izravno povezani. Ako plivate 30 minuta 3 puta tjedno, osim što ćete smanjiti tjelesnu težinu, bit ćete izdržljiviji u seksu.

Javno.hr

3 vježbe za bolji seks

Nije tajna kako je vježbanje dobro za zdravlje tijela i uma te za to da izgledate i ljepše, ali i prakticirate bolji seks. Određene vježbe i pokreti opuštaju mišiće bitne za seksualnu aktivnost te potiču samosvjesnost i erotičnost kod žene.

Pokrenite se na senzualan način, aktivirajte mišiće, uspravno se držite i sigurno ćete imati bolji libido i više seksualne želje. Pogledajte koje vježbe će vas pokrenuti kako biste sebe gledali kao izrazito seksualno biće.

1. Ples oko šipkePrije nekoliko godina ples oko šipke je postao hit u svijetu, a čini se da će tako ostati sigurno još neko vrijeme. Zašto? To su vježba i užitak u jednom – žene na senzualan način plešu oko šipke, rastežu mišiće, u štiklama se pravilno drže i shvaćaju što sve mogu sa svojim tijelom. Senzualan je i seksi, a ako ga ikad izvedete pred partnerom – večer dobre zabave vam je zagarantirana.

2. Trbušni ples

Poruka trbušnog plesa koji dolazi s Bliskog istoka je – voli svoje tijelo, bez obzira na sve, a to je ženama izrazito poticajno. Uz zvukove orijentalne glazbe na satu trbušnog plesa radite sa zdjelicom i trbušnim mišićima koji potiču ženu da se osjeća seksi i senzualno, a zanimljiva informacija je i ta da se u sat vremena trbušnog plesa gubi 350 kalorija.

3. Latino plesovi

Vrući latino ritmovi potiču seksualnost. Dok plešete salsu morate se pravilno držati, istaknuti grudi i guzu, zbog čega se osjećate zavodljivo, te plesati u štiklama i lepršavoj haljini što je zanosno. A pritom, ako na salsu idete s mužem, dečkom ili potencijalnim nekim , dobro je za znati kako u salsi partneri stoje blizu što pridonosi seksualnoj napetosti dvoje ljudi. Osim salse zanimljiv je i latino ples Bachata – u njemu muškarac i žena plešu tako da jedno drugom moraju staviti nogu između noge te se zavodljivo njihati – seks, seksi!

Bachata video: