Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

5 pravila za kupnju grudnjaka

80 posto žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka – najčešće im je previše širok na leđima, a košarice su premalene.

80 posto žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka – najčešće im je previše širok na leđima, a košarice su premalene. Donosimo nekoliko pravila za kupnju grudnjaka i seksi izgled s dobrom opremom.

1. Prave mjere

Nije baš da ćete doći u trgovinu cipela i izaći iz nje s tenisicama broja 40, ako nosite 38. Isto tako je i s grudnjakom, iako dosta žena većinom uzima krivu veličinu grudnjaka. Nemojte doći u trgovinu bez svojih mjera, jer jedino tako ima nade da vam grudi lijepo stoje. Također je važno znati da se s bilo kojom promjenom težine mijenja i veličina grudnjaka, zato ne možete uvijek uzeti isti tip i veličinu grudnjaka.

2. Košarice

Kad ste saznali koja je prava veličina vašeg grudnjaka, odaberite i prave košarice. Bitno je da su u razini između ramena i laktova te s njima grudi trebaju stajati u okviru vašeg tijela.

3. Čvrstoća

Žene često brkaju opuštenost i prevelik grudnjak. Između dojke i grudnjaka trebaju stati samo dva prsta, inače grudnjak nije dobar, visjet će, što nije dobro niti za leđa, niti izgled.

4. Rastezanje

Neminovno je da se materijal s vremenom rastegne. Zato pri odabiru grudnjaka, zakopčajte ga na zadnju kopčicu jer kad se rastegne ćete ga moći suziti i nositi i dalje.

5. Majica za shopping

Iako vam se može činiti da je svejedno što odjenuti kad idete u kupovinu grudnjaka jer se ionako nosi ispod odjeće – nije. Odaberite nešto užu majicu tako na licu mjesta vidite da li se kroz nju grudnjak neugledno ocrtava.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Unatoč brojnoj literaturi, internetu i emisijama o ovoj temi, mnogi pogrešno vjeruju u istinitost nekih od uvriježenih mitova...

Drama Queen

Koliko god mislili da smo dobri, veliki, pametni ili načitani, malo je među nama onih koji su spremni priznati vlastite pogreške.

Duh i tijelo

Upravo ovih sedam životnih pravila može vas podsjetiti na što se trebate usredotočiti i gdje uložiti energiju kako biste mogli više uživati u životu.

Lifestyle

Crvena boja, crnina na pogrebu i "nazdravlje"? Ma dajte molim vas!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.