Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

5 pravila za kupnju grudnjaka

80 posto žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka – najčešće im je previše širok na leđima, a košarice su premalene.

80 posto žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka – najčešće im je previše širok na leđima, a košarice su premalene. Donosimo nekoliko pravila za kupnju grudnjaka i seksi izgled s dobrom opremom.

1. Prave mjere

Nije baš da ćete doći u trgovinu cipela i izaći iz nje s tenisicama broja 40, ako nosite 38. Isto tako je i s grudnjakom, iako dosta žena većinom uzima krivu veličinu grudnjaka. Nemojte doći u trgovinu bez svojih mjera, jer jedino tako ima nade da vam grudi lijepo stoje. Također je važno znati da se s bilo kojom promjenom težine mijenja i veličina grudnjaka, zato ne možete uvijek uzeti isti tip i veličinu grudnjaka.

2. Košarice

Kad ste saznali koja je prava veličina vašeg grudnjaka, odaberite i prave košarice. Bitno je da su u razini između ramena i laktova te s njima grudi trebaju stajati u okviru vašeg tijela.

3. Čvrstoća

Žene često brkaju opuštenost i prevelik grudnjak. Između dojke i grudnjaka trebaju stati samo dva prsta, inače grudnjak nije dobar, visjet će, što nije dobro niti za leđa, niti izgled.

4. Rastezanje

Neminovno je da se materijal s vremenom rastegne. Zato pri odabiru grudnjaka, zakopčajte ga na zadnju kopčicu jer kad se rastegne ćete ga moći suziti i nositi i dalje.

5. Majica za shopping

Iako vam se može činiti da je svejedno što odjenuti kad idete u kupovinu grudnjaka jer se ionako nosi ispod odjeće – nije. Odaberite nešto užu majicu tako na licu mjesta vidite da li se kroz nju grudnjak neugledno ocrtava.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Drama Queen

Jesu li pravila tu da se krše ili su pravila tu da se poštuju i da nam olakšaju život, na ovaj ili onaj način?

Seks

Čini nam se da su muškarci više opterećeni veličinom nego žene.

Dobar posao

Zabušavanje, inertnost, izbjegavanje odgovornosti... Kada je dosta?

Budi fit

Ako vas boli glava i imate problema s kralježnicom, vrlo je vjerojatno da imate pogrešan grudnjak – naučite odabrati pravi!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.