Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

7 pravila neobaveznog seksa

Nepisana pravila tajnih veza…

Tajne veze mogu biti opasne ako zaboravite na pravila igre. Mi vam predstavljamo sedam pravila kojih se treba držati.

1. Osjećaji su u drugom planu

Tajno ljubakanje negativne posljedice neće ostaviti samo na one ljude koji mogu svoje osjećaje pri svakom spolnom odnosu ostaviti u drugom planu. Ljubakanje nije ništa drugo nego goli seks, pa ga tako i prihvatite. Kada se umješaju osjećaji, erotska zabava može postati grozna patnja za barem jednog od ljubavnika. Najčešće se javljaju ljubav i ljubomora, a svi dobro znamo da kombinacija tih osjećaja može biti vrlo opasna. Kada neobavezan seks postane neuslišana ljubav, stvari će prije ili kasnije završiti, jer nema smisla zavlačiti s mučenjem.2. Neobaveznost

Svako ljubakanje je neobavezno jer se upravo u tome razlikuje od ozbiljne veze. Pravilo neobaveznosti dozvoljava svakom umiješanom da se na tajno sastajanje u dvoje odluči kad mu to odgovara i da pri tome nije ograničen samo na jednu osobu. Ako svog ljubavnika ili ljubavnicu vidite s drugom osobom, nažalost nemate pravo ljutiti se ili postati ljubomorni. Vaša veza je sama po sebi bez obaveza i slobodna, zato su ljutiti i ljubomorni ispadi suvišni. Ne očekujte redovite telefonske pozive, ne očekujte slatke poruke, ne očekujte vjernost, ne očekujte poklone i isto tako ne očekujte ljubavne ispovijedi.

3.  "Fuck buddy" nek ostane samo "fuck buddy"

Ako je vaš odnos počeo samo sa seksom i na tome opstaje već duže vrijeme, očito postoji razlog – bilo dobar ili loš. Njih može biti i više. Najopasniji uzrok zašto se vaš odnos temelji samo na seksu je naravno bračni partner pri čemu su uplitanja u razne tajne veze jako nepreporučljiva, jer cijela ta situacija može dovesti do krajnje neugodnih situacija. Svakako sačuvajte granicu i od ljubavnika ne zahtijevajte smione stvari koje bi imale veze s njegovom obitelji. Sada se vjerojatno pitate i o razlozima za čuvanje granice u slučaju kada su oba ljubavnika sama i nisu vezani. Stvar je jednostavna. Ako je seks jednokratan, nije ga vrijedno uništiti te pokušati protegnuti u prijateljstvo ili ozbiljnu vezu. Naime ljudi se vrlo često u trenucima osamljenosti zanesu idejom da bi od takozvanog 'fuck buddyja' (seks prijatelja) mogli dobiti stalnog partnera. Ako se ta ideja pokaže kao pogrešna, može se dogoditi da propustite dobar seks.4. Budite pametan trener

Ako primjećujete da se vaš život sastoji od veza koje dolaze, prolaze, koje počinju i završavaju, dakle od veza koje nisu stalne, ljubavnika odnosno ljubavnicu možete imati kao rezervnog igrača. Ali zapamtite da rezervni igrač stupa na scenu tek tada kada ju glavni igrač napusti. Budite pametni i nikako ne miješajte uloge, jer može doći do gužve na sceni, što ne bi bilo ugodno za nikoga, a vi biste se pokazali kao loš režiser.

5. Budite diskretni

Nekima draž tajnih veza predstavlja upravo njihova diskretnost i skrivenost. Naravno da je oboje vrlo preporučljivo, jer se u trenutku nepažnje koprena tajne može otkriti. O ljubovanju se u najboljem slučaju možete povjeriti strancu koji o vama ne zna baš ništa. Jer dobar i blizak prijatelj vas može na osnovu vaše tajne veze početi osuđivati i vašu sočnu tajnu izdati nekome dalje. Mogli bismo reći da početkom svoje tajne veze počinjete varati i svoje bližnje. Ne malo puta se iznenada javljaju ljubav i ljubomora.

6. Grižnja savjesti je zapreka

Za tajnu vezu možete izabrati nekoga koga ne volite, nije vam stalo do njega, ne poštujete ga i do idućeg sastanka ga se i ne sjetite. Ako ćete pri svakom seksu pomisliti da iskorištavate osobu i ako će vas nakon svakog susreta razdirati grižnja savjesti, na ljubakanje radije zaboravite.

7. Imate dovoljno seksi donjeg rublja?

Naravno da bi bilo čudno da za svaki susret obučete iste gaćice, a žene isti grudnjak. Obzirom da je glavna poanta tajne seksualne veze seksualni naboj, požuda i strast, potrebna je dosta česta kupovina seksi donjeg rublja.


Intimatemedicine.com.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Zabavni, romantični horoskop otkriva kome, kakav i u kojim uvjetima – svoj najbolji poljubac daje svaki horoskopski znak…

Seks

Jeste li i vi jedna od onih koje smatraju kako je 'normalno' da muškarac vodi glavnu riječ u krevetu, a žena uživa?

Drama Queen

Jesu li pravila tu da se krše ili su pravila tu da se poštuju i da nam olakšaju život, na ovaj ili onaj način?

Seks

Seks na brzaka u vezu donosi spontanost, uzbuđenje i strast.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.