Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

70% popusta u Westgateu

Topljenje cijena i veliki Late Night Shopping trajat će tri dana.

Trodnevni Late Night Shopping mogao bi se isplatiti i trgovcima i kupcima, a trajat će od 6. do 8. siječnja. Prvi nisu štedjeli na sniženjima pa su cijene pale i do 40%  u dućanima kao što su Benetton, Sisley, Gant, Lotto, Nike, Robe di Capa, Levi’s, Di Caprio i Shoe Box. Još veća 50 postotna sniženja bit će u popularnim trgovinama Mango, Tom Taylor, Esprit, New Yorker, Transport Footwear, Deichmann, Bata, Marc O’Polo i  Marks&Spence. Da se može i više pokazat će Funky Fish koji će pojedine artikle spustiti i do 70%.

Osim odjeće i obuće, i cijene knjiga će imati veliko sniženje, u Profilu do 70%. Niti ugostitelji nisu zakazali – pićima su prepolovili cijene. Dakako, u kasnonoćnom shoppingu bit će prilika i za kupovinu mobitela i telekomunikacijskih usluga koje su kod T-Mobilea od Nove godine snižene za 50%. Kozmetika, oprema za dom – također će biti na prigodnom popustu.

Popusti će se iskazivati na različite načine. Tako će za potrošenih 5000 i više kuna primjerice Samsung i Sony davati poklon bon od 400 kuna. Tehnomarket će slijediti uobičajeni obrazac i određene modele ugradbene tehnike marki AEG, Electrolux i Zanussi prodavati uz popust od 30%.Trodnevni Late Night Shopping uvod je u velike rasprodaje koje mnogi iščekuju u siječnju. Na blagdan, kada trgovački centri uglavnom neće raditi najveći će otvoriti svoja vrata sve do 24 sata. Besplatni autobusi vozit će s Črnomerca i Ljubljanice te iz naselja Marles u Zaprešiću sve do 0:45 sati. Adresa Westagete Shopping Cityja je Zaprešićka 2, Jablanovec 10298 Donja Bistra.Online-zagreb.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Osim što kožu možete hraniti izvana, možete joj osigurati potrebnu vlažnost i lijep izgled iznutra ako jedete prave namirnice.

Budi fit

Egzotična voćka u sebi krije brojne hranjive tvari.

Zanimljivosti

Modna platforma GLAMI.hr provela je još jedno istraživanje kojim otkriva kakva su razmišljanja hrvatskih potrošača o kupovini modnih komada odjeće i obuće nadolazećeg Black...

Fashion report

Nazovite prijatelje, okupite svoju obitelj, ljubimce i dođite u Designer Outlet Croatia gdje, uz osiguranu zabavu, možete isprobati i kupiti svoje omiljene dizajnerske brandove.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.