Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Horoskop otkriva kakav je tko u krevetu

Lavovi su neustrašivi ljubavnici, a ribe nježne romantičarke.

U odnosu na astrološki znak možemo zaključiti kakvog ljubavnika /icu imamo u krevetu.

Ovnovi:
Pripremite se na divlju pustolovinu

Hrabri su, odlučni, direktni. Ovnovi vole slobodu i neovisnost. Nestrpljivi su i agresivni, zbog čega su poznati kao ljubitelji brzog i pomalo grubog seksa.

Lavovi: Strastveni i zahtjevni ljubavnici

Lavovi su vrlo samouvjereni. Autoritativni i ponosni, zato im je potrebno poštovanje i pažnja. Obzirom da su samouvjereni ljubavnici, neće se bojati neugodnih situacija.

Strijelci:
Spontani uživači

Strijelci su izraziti idealisti i buntovnici. Skloni su raskošnom životu i rasipnosti. Uživaju ako je njihov partner i u krevetu inteligentan i duhovit. Umjesto u krevetu više vole događanja u prirodi.

Bizanci: U krevetu vole raznolikost

Blizanci su bistri, komunikativni, znatiželjni i iznenađujući. Vrlo su prilagodljivi, ali često površni jer se bave sa previše stvari odjednom. Vole domišljate partnere.



Vage: Altruistične ljubavnice

Vage su uljudne, šarmantne i pravi diplomati, iako se uvijek boje da će nekoga razočarati. To je znak ljepote i ljubavi. Kada vole, okolina mora biti harmonična i lijepa. Rado ugađaju partneru, pa će se potruditi za njegov užitak.

Škorpioni: Bez tabua

Škorpioni su individualisti i dominantni, iako i vrlo osjetljivi. Ne priznaju autoritete. Imaju vrlo snažan libido i ne brinu za tabue. Vrlo su strastveni i izdržljivi ljubavnici.

Vodenjaci: Kreativni ljubavnici

Vodenjaci su tolerantni, neovisni i nemirni. Imaju veliku želju za slobodom, zato uvijek ostavljaju otvoren prostor za izlaz. Privlači ih intelekt i originalnost. Rutina im brzo dosadi.



Bikovi: Nepopravljivi romantici

Bikovi su materijalisti, uživački i tromi. Vrlo su posesivni, ali i osjećajni. Kada ih netko privlači, radije vole biti osvojeni nego osvajati. Očekuju da partner zna što žele u krevetu.

Djevice: Prilagodljive ljubavnice

Djevice su brižne, ćudoredne i kritične. U duši analitične. Glede svojih želja su vrlo zatvorene. Partner ih mora u krevetu polako osvajati. Vrlo su pilagodljive i oduševljeno slijede ideje svog partnera.

Jarčevi: Konzervativci među plahtama

Jarčevi su tvrdogavi, ambiciozni i konzervativni. Odgovorni su i streme priznanju. Iako su i među plahtama napeti, ako se opuste vrlo su im drage igrice i fantazije.



Ribe: Nježne romantičarke

Ribe su senzibilne, suosjećajne i žive u svom svijetu mašte. Za njih su karakteristične snažne oscilacije raspoloženja. Seks mora biti čista i nježna romantika. Vrlo se rado prepuštaju užicima u kadama za masažu.

Rakovi: Sramežljivi ljubavnici

Rakovi su majčinski, melankolični i tankoćutni. Potreban im je osjećaj pripadnosti i povezanosti. Vole se ljubiti, maziti i milovati. I u krevetu su osjetljivi i ponekad i prilično sramežljivi.

Intimatemedicine.com.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Život u dvoje

Probajmo razbiti sedam najčešćih bajki o ljubavi i seksu, u koje još uvijek mnogi vjeruju.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ovan, Rak i Bik.

Život u dvoje

Najgore što se može napraviti je pokušati prerano postati prijatelj, dajte si vremena

Horoskop

Zato vam danas predstavljamo najmračniju stranu svakog znaka zodijaka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.