Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Horoskop otkriva kakav je tko u krevetu

Lavovi su neustrašivi ljubavnici, a ribe nježne romantičarke.

U odnosu na astrološki znak možemo zaključiti kakvog ljubavnika /icu imamo u krevetu.

Ovnovi:
Pripremite se na divlju pustolovinu

Hrabri su, odlučni, direktni. Ovnovi vole slobodu i neovisnost. Nestrpljivi su i agresivni, zbog čega su poznati kao ljubitelji brzog i pomalo grubog seksa.

Lavovi: Strastveni i zahtjevni ljubavnici

Lavovi su vrlo samouvjereni. Autoritativni i ponosni, zato im je potrebno poštovanje i pažnja. Obzirom da su samouvjereni ljubavnici, neće se bojati neugodnih situacija.

Strijelci:
Spontani uživači

Strijelci su izraziti idealisti i buntovnici. Skloni su raskošnom životu i rasipnosti. Uživaju ako je njihov partner i u krevetu inteligentan i duhovit. Umjesto u krevetu više vole događanja u prirodi.

Bizanci: U krevetu vole raznolikost

Blizanci su bistri, komunikativni, znatiželjni i iznenađujući. Vrlo su prilagodljivi, ali često površni jer se bave sa previše stvari odjednom. Vole domišljate partnere.Vage: Altruistične ljubavnice

Vage su uljudne, šarmantne i pravi diplomati, iako se uvijek boje da će nekoga razočarati. To je znak ljepote i ljubavi. Kada vole, okolina mora biti harmonična i lijepa. Rado ugađaju partneru, pa će se potruditi za njegov užitak.

Škorpioni: Bez tabua

Škorpioni su individualisti i dominantni, iako i vrlo osjetljivi. Ne priznaju autoritete. Imaju vrlo snažan libido i ne brinu za tabue. Vrlo su strastveni i izdržljivi ljubavnici.

Vodenjaci: Kreativni ljubavnici

Vodenjaci su tolerantni, neovisni i nemirni. Imaju veliku želju za slobodom, zato uvijek ostavljaju otvoren prostor za izlaz. Privlači ih intelekt i originalnost. Rutina im brzo dosadi.Bikovi: Nepopravljivi romantici

Bikovi su materijalisti, uživački i tromi. Vrlo su posesivni, ali i osjećajni. Kada ih netko privlači, radije vole biti osvojeni nego osvajati. Očekuju da partner zna što žele u krevetu.

Djevice: Prilagodljive ljubavnice

Djevice su brižne, ćudoredne i kritične. U duši analitične. Glede svojih želja su vrlo zatvorene. Partner ih mora u krevetu polako osvajati. Vrlo su pilagodljive i oduševljeno slijede ideje svog partnera.

Jarčevi: Konzervativci među plahtama

Jarčevi su tvrdogavi, ambiciozni i konzervativni. Odgovorni su i streme priznanju. Iako su i među plahtama napeti, ako se opuste vrlo su im drage igrice i fantazije.Ribe: Nježne romantičarke

Ribe su senzibilne, suosjećajne i žive u svom svijetu mašte. Za njih su karakteristične snažne oscilacije raspoloženja. Seks mora biti čista i nježna romantika. Vrlo se rado prepuštaju užicima u kadama za masažu.

Rakovi: Sramežljivi ljubavnici

Rakovi su majčinski, melankolični i tankoćutni. Potreban im je osjećaj pripadnosti i povezanosti. Vole se ljubiti, maziti i milovati. I u krevetu su osjetljivi i ponekad i prilično sramežljivi.

Intimatemedicine.com.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Lav.

Seks

Neki su ljudi potpuno nezainteresirani za seks, čak i ako su zaljubljeni.

Seks

Ako pitate LELO, u ovo možemo uključiti i seksualno blagostanje - užitak iz spavaće sobe koji sad možete ponijeti sa sobom na put.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.