Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

‘Last minute’ prodaja školskih knjiga

U Tvornicu kulture po (rabljene) školske knjige koje nedostaju!

"Zamisao o prodaji rabljenih školskih knjiga u Tvornici izrodila se iz vlastitog problema – nismo našem školarcu kupili sve što mu treba, a ako pokušava nabaviti udžbenike online rastrčat ćemo se na više različitih lokacija po gradu", pojašnjava povod za novi projekt u Tvornici kulture izvršna direktorica Katarina Putak.

Za stanovnike centra Tvornica je svakako idealna lokacija, dostupna i pješice i tramvajem pa ne treba brinuti o parkiranju i kaznama. Na shopping u prostoru koji se navečer pretvara u pozornicu već smo navikli jer je do sada imao najposjećenije rasprodaje u gradu. Nudile su se tu poznate marke cipela po niskim cijenama, ali i knjige domaćih izdavača. Dobar imidž takvom neformalnog mjesta prodaje sada će se pokušati iskoristiti i za prodaju rabljenih školskih knjiga u subotu i nedjelju, 4. i 5. rujna od 10 do 20 sati.

"Svjesni smo kako smo uistinu krenuli u posljednji trenutak, pravi last minute, ali računamo na posjetitelje koji svakodnevno prate ažuriranja našeg weba i sve roditelje i đake koji se kao i mi raspituju u posljednji trenutak za udžbenike koji im još nedostaju. Lecima također pozivamo sugrađane da nas posjete i potraže što im nedostaje.

Posljednjih godina s razlogom se sve više okrećemo outletu, second handu, smatra naša sugovornica. Kada se zbroje svi izdaci koje obitelj ima dođemo do zaključka da su i financije prilično jak razlog za kupnju polovnih knjiga. Drukčije se gleda na potrošnju i racionalnije raspolaže novcem – nastojimo za što manje dobiti istu kvalitetu. Zato se nije htjelo pretjerivati s cijenom ulaznice u Tvornicu, nego je ona tek simboličnih pet kuna.

"Bude li postojalo zanimanje građana moći ćemo organizirati još jednu prodaju u rujnu, osim ove koja će biti u subotu i nedjelju. Kad djeca krenu u školu uvijek im još nešto treba. Ako se može kupiti jeftinije, zašto to ne bismo omogućili građanima",- optimistično poručuje Katarina Putak.

Dakle, i oni koji traže i oni koji prodaju dobrodošli su ovog vikenda u Tvornici!

Online-Zagreb.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

“Sat za nas” potiče i poziva roditelje da svakodnevno izdvoje vrijeme za svoje dijete, uz naglasak na druženje bez upaljenih televizora, računala i mobitela.

Obitelj

Ne postoji nitko tko nam bolje, od žena koje su rodile i u 20-ima i u 40-ima, može odgovoriti na pitanje kada je bolje...

Darivanje

U suradnji s Krav Maga Hrvatska dijelimo ulaznicu koja vrijedi za dvije osobe za Trigger radionicu 25. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 6/1. kat.

Zanimljivosti

Pronalaženje savršenog poklona za Majčin dan često je pravi izazov.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.