Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Tko su fleksiseksualke?

Žene koje vole muškarce, a flertuju sa ženama.

Stvorena je nova riječ koja opisuje rastući broj heteroseksualnih žena koje se poigravaju i s biseksualnošću – one su fleksiseksualke. Zapravo su heteroseksualne, ali ne žele se čvrsto vezati uz tu seksualnu orijentaciju.

Kako piše Daily Mail, sve je počelo legendarnim poljupcem Madonne i Britney Spears prije nekoliko godina, Katy Perry je potom zapjevala o tome kako se poljubila s curom i svidjelo joj se, a nedavno je Rihanna iskoristila istu temu u pjesmi ''Te amo''. Među poznatim damama koje su priznale flert s istim spolom su Angelina Jolie, Drew Barrymore i Lindsay Lohan.

Zanimljivo je kako je ovaj trend popularan među ženama u tridesetim i četrdesetim godinama, a ne među mlađom populacijom, kako bi se očekivalo. Stručnjaci to objašnjavanju činjenicom da se žene danas lakše otvaraju za nova iskustva, ali ne smije se zaboraviti i to da je takvo seksualno ponašanje i u trendu, upravo zahvaljujući poznatim ženama.


Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Savjeti stručnjaka

Sindrom policističnih jajnika ili skraćeno PCOS (engl. policystic ovary syndrome) čest je zdravstveni poremećaj u žena reproduktivne dobi.

Darivanje

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze.

Dobar posao

U četvrtak, 25. travnja, s početkom u 13 sati, na Visokom učilištu Algebra, po jubilarni deseti put održana je konferencija pod nazivom ICT Supergirls,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.