Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Škola šminkanja

Naučite se šminkati koristeći Youngblood mineralnu kozmetiku

Youngblood – luksuzna mineralna kozmetika, uskoro bi mogla pronaći mjesto u vašim rukama. Tijekom Zagreb HairFashion Show-a u hotelu Antunović, 27. i 28. travnja, Bahlen Beauty organizira školu šminkanja mineralnom kozmetikom Youngblood.

Školu će voditi vizažistica Youngblooda iz SAD-a Nadine Chiasson, a petosatni tečaj odvijat će se u dva termina: u subotu 27.4. u 11 sati te u nedjelju 28.4. u 13 sati.



Cijena tečaja je 750 kn, a nakon intenzivnog učenja šminkanja svaki polaznik dobiva poseban Youngblood certifikat šminkanja mineralnom kozmetikom.

Napravljena od prirodnih zemljinih minerala – bez spojeva koji iritiraju kožu, a mogu se naći u konvencionalnoj kozmetici, Youngblood predstavlja revoluciju u proizvodima za uljepšavanje.

Promjene na koži mu se vidjeti već pri prvom korištenju. Koža je njegovana, zaštićena od štetnog utjecaja sunca, a nesavršenosti su prekrivene. Pogodna za sve tipove kože Youngblood kozmetika postavlja visoke standarde u njezi kože što potvrđuju i brojne nagrade, ali i korisnici među kojima se mogu naći i neke holivudske zvijezde.



Prijave za školu šminkanja na Bahlen Beauty e-mail: [email protected], ili facebook stranici Bahlen Beauty Distribution. Sve informacije na 098 /842 505 i telefon: 01/5617 841

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Gastronomija

Eurospin štedi i vrijeme i novac.

Savjeti i preporuke

Kokosovo ulje ima nebrojeno puno korisnih svojstava, a tako je zdravo i dostupno sad već u gotovo svim dućanima

Dobar posao

Riti Tiimus, menadžerica za održivost zone Europa, govori kako se Grupa L´Oréal, globalni beauty lider, bori protiv klimatskih promjena.

Beauty report

U pet proizvoda koje uchka donosi, priroda je dodirnuta ljudskim rukama, oblikovana je znanjem i stručnošću te je harmoničnim postupcima pretočena u elegantnu i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.