Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Kupujemo školsku torbu

Tisak media, Konzum i Turbo Limač imaju kvalitetnu ponudu i povoljne cijene.

Odlučeno je! Školska godina počinje po planu, 7. rujna. Roditelji osim osnovnog i za mnoge preskupog alata – knjiga, djeci moraju osigurati i školske torbe, pernice, odjeću i obuću čija se cijena znatno razlikuje od trgovine do trgovine. Kako i gdje udovoljiti dječjim željama za ‘cool’ opremom, a da je kvalitetna i po povoljnoj cijeni?

Za torbu koja je anatomski prilagođena djetetovoj kralježnici, što je bitno za dijete u najranijoj dobi, roditelji će morati izdvojiti od oko 200 kuna pa do vrtoglavih 1100 kuna.

Tisak media – torbe od 199 kuna

Tisak media, lanac multimedijalnih trgovina, u ponudi ima školske torbe za osnovnoškolce od 199 kn, kao i torbe Scout, koje su anatomski prilagođene i odgovaraju anatomskim i sigurnosnim standardima te imaju garanciju od dvije godine.

U ponudi Tisak medije su i bilježnice raznih motiva i veličina po cijeni od 1,9 kn. Kao posebnu pogodnost za kupce ističu da svaku kupnju udžbenika nagrađuju popustom od deset posto za kupnju kompletnog školskog asortimana.

Konzum – ruksaci od 50 do 100 kuna

Jeftinije torbe možete kupiti u trgovačkim lancima poput Konzuma, koji neposredno prije početka nastave već tradicionalno prodaju jeftinije do određenog datuma ili do isteka zaliha. Mogu se naći i pune pernice od 66,99 kuna. Za starije uzraste ruksaci su po povoljnoj cijeni od 50 do 100 kuna, a bilježnice mekog uveza formata A4 po 2,5 kuna.

Kod osnovnoškolaca (koji ipak imaju posljednju riječ prilikom kupnje) vrlo su popularne torbe s likovima iz crtića. Među dječacima najpopularniji su Transformersi i Ben10, a među curicama Winxice. Osim o tome da udovolje uskliku svog djeteta „Kupite mi torbu s likom Spidermana“, prilikom odluke o školskoj torbi roditelji učenika prvašića moraju voditi računa i o tome da je napravljena od nepromočivog materijala te da ima tzv. “mačje oči”, odnosno svjetleće trake kako bi dijete i navečer bilo uočljivo.

Turbo Limač – kvaliteta za stotinjak kuna

U Turbo Limaču mogu se pronaći takve torbe po cjeni od 99,99 kuna, ali i jeftinije od 50 kuna koje ne udovoljavaju zadovoljavajućim standardima. Nude pisanke i crtančice s crtanim likovima po cijeni od 1,99 kuna.

Po posljednjoj modi u Turbo limaču možete i odjenuti svog prvašića. Za jaknu biste izdvojili od 119,99 kn, tenisice 49,99, košulju 69,99 kn, hlače 89,99 kn, tenisice od 49,99 kn, zip-majice od 79 kn.

Djetetu sigurno ne biste kupili tenisice a da ih prije ne isproba. Prilikom kupnje školske torbe dijete je obavezno treba isprobati kako biste mogli procijeniti odgovara li mu.

Kakva školska torba?

Naramenice trebaju biti dovoljno široke kako se ne bi utisnule u ramena, ali ne preširoke kako ne bi pritiskale pazušne jame i na taj način sprečavale uredan krvni protok kroz velike krvne žile koje prolaze ramenima i nadlakticom.

Veličina i oblik torbe treba biti takav da torba ne sjedi na debelom mesu djeteta i da ih pri hodu ne udara po leđima. Prevelika torba kojoj je težište vrlo nisko može pogodovati padu djeteta na leđa ili ako je težište visoko na vratu padu prema naprijed.

U najranijoj dobi djeteta, dok ono još raste i razvija se, jako je važno da je torba kvalitetna, što znači da prati tijelo i da ima anatomsku postavu. Na taj način djeci je maksimalno olakšano svakodnevno nošenje ionako pretrpane torbe knjigama i potrebnom školskom opremom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Drama Queen

S nekima bih nešto i odradila, a s nekima ne bih.

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.