Advent u Avenue Mallu

Ove nedjelje palimo drugu svjećicu na adventskom vjenčiću, pripreme za najdraži blagdan su u punom jeku a i čizmice treba očistiti i staviti na prozor.

U predbožićni shopping uputite se u topli, ugodan i uvijek veseli Avenue Mall. Sve do kraja godine očekuju vas zanimljive humanitarne akcije, nagrade igre, blagdanski popusti, posjet Svetog Nikole i Djeda Božićnjaka, Fashion Buvljak. Za vaše klince tu su i omiljeni dječji likovi iz crtića koji će u petak i subotu, 4. i 5. prosinca, od 17,30 do 20,30 sati, u organizaciji One2Playa uveseljavati djecu. Sigurno će donijeti i poneki poklon a Avenue Mall svim posjetiteljima daruje i tri sata besplatnog parkinga do kraja 2009. godine.

Ljubavne pjesme, slatki pokloni iznenađenja i Fashion buvljak

Večeras, 4. prosinca, Avenue Mall će vam pokloniti druženje s popularnom teen zvijezdom Bojanom Jambrošićem. Dođite u Tele2 centar od 18 do 20 sati na predstavljanje ekskluzivnog mobitela “Bojan Jambrošić” Samsung Star na kojem ćete naći njegov album prvijenac "Bolji od ljubavi“. Sigurni smo da bi svaka tinejđerka bila presretna ukoliko nađe ovaj poklon pod borom.

Ovaj vikend, 5. i 6. prosinca, u Avenue Mall dolazi Sveti Nikola. U subotu na glavnoj pozornici od 12 do 14 sati Magma organizira kreativnu radionicu, a u nedjelju, Sv. Nikolu možete sresti u Konzumu gdje mališane očekuje s brojnim iznenađenjima i slatkim poklonima. Od 12,30 do 13,30 biti će i u restoranu Fifty Fifty na drugom katu.

U subotu 05. prosinca preporučamo da posjetite tradicionalni Fashion buvljak. Tamo će brojna poznata lica prodavati svoje "krpice" kako bi pomogli humanitarnoj akciji Dreft Fashion Weeka Zagreb i Udruzi "RTL pomaže djeci". Na Fashion buvljaku moći ćete pronaći skupocjene dizajnerske "komade" po povoljnim cijenama ili pak second hand odjeću hrvatskih celebrityja, te tako nadopuniti svoj ormar ili dragoj prijateljici kupiti kao božićni poklon odjeću njezinog idola.

Još ovu nedjelju, 6. prosinca u vremenu od 15.30 do 21 sat upoznajte čaroban svijet PlayStationa i osvojite atraktivne nagrade. Sveti Nikola nagrađivat će vas prigodnim znakovima pažnje i sniženjima na uvijek zanimljivim artiklima u PlayStation centru.

Blagdanski meni, kuhano vino i najfinija čokolada

Ako ogladnite, restorani u Avenue Mallu pripremili su za vas prigodna sniženja na blagdanske menije, a slastičarne Horak i Le Chocolate posebne popuste na torte i najfinije praline. Restoran Fifty-Fifty za obiteljski dan pripremio je posebnu ponudu. Dok roditelji uživaju u dva velika menija, za djecu su pripremili junior meni i to sve za samo 65 kn. Ukoliko ste ipak ljubitelj malo začinjenije hrane, možete za samo 19 kn probati Speedy Gonzalesa, specijalitet restorana Good Food za samo 19 kn ili pak Bečki odrezak sa pommes fritesom i umakom za 29 kn.

Svaki vikend, sve do Božića, posjetite najdražeg djedicu na svijetu – Djeda Božićnjaka. Dovedite svoje mališane i uživajte gledajući ih kako se vesele djedici, a i vi se prisjetite davnih blagdanskih veselja, i ugodno provedite ovo preblagdansko doba u metropoli shoppinga, zabave i stila.

Novi Avenue Mall newsletter

Newsletter sa svim aktualnim informacijama vezanim za razne pogodnosti kupnje u Avenue Mallu svakog 2. i 16. u mjesecu šalje se na 3500 e-mail adresa. Informirajte se o akcijama, novim kolekcijama, promocijama i drugim informacijama vezanim uz rad centra.

Ako niste prijavljeni za primitak newslettera, možete to učiniti prijavom na sljedeći mail: [email protected]

Dovoljno je da upišete svoje ime i prezime i vašu e-mail adresu i u vaš mail sandučić svaka dva tjedna dolaziti će najnovije informacije o svim super akcijama koje se događaju unutar Avenue Malla!

Najnoviji broj AVENUE MALL NEWSLETTERA možete skinuti OVDJE.