AlpStories donosi personalizirane prirodne kozmetičke proizvode za namirisnije ljeto

AlpStories

Egzotični kokos, nježna trešnja ili raskošni ginko? AlpStories predstavlja ljetnu, personaliziranu, kolekciju za njegu tijela koja uključuje gel za tuširanje, mlijeko za tijelo i sol za kupanje izrađene po najvišim standardima; bez parabena, sintetičkih mirisa, mineralnih ulja i silikona. Na vama je samo da izaberete proizvod koji vam najbolje odgovara ili ga, vjerovali ili ne, sami kreirate.

AlpStories, naime, predstavlja potpunu inovaciju na tržištu i nudi drugačiji koncept izbora kozmetičkih proizvoda. To omogućava korištenje robota najnovije generacije renomirane japanske tvrtke „Yaskawa“ (kojega su prozvali „Balthazar“), uz pomoć kojega svaki kupac može pripremiti optimalnu kombinaciju prirodnih sastojaka baš za sebe i tako kreirati idealan proizvod. Na raspolaganju vam je i poseban uređaj koji će vam skenirati lice i odmah ćete dobiti analizu kože.

Ova alpska priča, inspirana snagom i ljepotom moćnih Alpa spaja do sada naizgled nespojivo – prirodne sastojke izuzetne kvalitete i vrhunsku tehnologiju. Činjenica je da je personalizacija prirodne kozmetike na ovajnačin potpuno nov koncept u svijetu i da većina ljudi i ne zna šta je za njih dobro ili optimalno. AlpStories tehnologija također vam omogućava da svojpersonalizirani proizvod izmiksate i naručite online na www.alpstories.hr te da vam bude dostavljen na odabranu adresu.

AlpStories ginko potiče elastičnost kože, djeluje na prokrvljenost, potiče proizvodnju kolagena i daje tonus.

Gel za tuširanje, 220 ml, cijena: od 80 kn

Mlijeko za tijelo, 220 ml, cijena: od 80 kn

 AlpStories ginko

AlpStories kokos hidratizira, omekšava i štiti kožu od prijevremenog starenja. Egzotičan miris obavija kožu mirisom ljeta i sunca.

Gel za tuširanje, 220 ml, cijena: od 80 kn

Mlijeko za tijelo, 220 ml, cijena: od 80 kn

Sol za kupanje, 220 ml, cijena: od 80 kn

AlpStories kokos

 

AlpStories trešnja osvojit će vas prozračnim, slatkastim mirisom koji otklanja umor i stres te budi razigranost.

Gel za tuširanje, 220 ml, cijena: od 80 kn

Mlijeko za tijelo, 220 ml, cijena: od 80 kn

AlpStories trešnja