Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Analizom tijela do vitke linije

Bliže se lijepi dani i krajnje je vrijeme da se pobrinemo za svoju liniju.

Za nama je dugo zimsko razdoblje puno teške i masne hrane, a tome sada moramo stati na kraj, jer osim što je pretilost veliki estetski problem, može uzrokovati i niz zdravstvenih tegoba.

Kako na zdrav način doći do vitkog stasa najbolje ćete saznati kroz razgovor s nutricionistom. Martina Bačan, nutricionistica u Biovitalu, osim što vam može dati korisne savjete o zdravom načinu života, pomoću posebnih aparata vrši i analizu sastava tijela.

– Analizom tijela dobijemo podatke koji nam govore o tome koliko imamo mišićnog a koliko masnog tkiva u organizmu. Vrlo je bitno znati postotak masnog tkiva u tijelu, jer o visini njegovog postotka ovisi naše cjelokupno zdravlje, istaknula je Bačan.

Analiza prehrambenih navika

Analizom tijela dobijemo i ostale podatke kao sto su indeks tjelesne mase (BMI), količina vode u tijelu, masa kostiju, zatim koliko energije troši naš organizam u stanju mirovanja, a koliko kada smo aktivni.

Uz analizu tjelesne mase slijede i analiza općeg stanja metabolizma i prehrambenih navika, što nam puno može pomoći da promijenimo naše prehrambene navike i samim time lakše dođemo do svojeg cilja kao što je na primjer gubitak kilograma.

Nutricionističko savjetovalište Biovital brine o vašoj svakodnevnoj pravilnoj prehrani. Ako želite smršaviti, dobiti na težini, spriječiti moguće zdravstvene tegobe ili se jednostavno želite osjećati bolje, pomoć potražite u Biovitalu.

SHE.HR POKLANJA – REGISTRIRAJ SE I OSVOJI

She.hr i nutricionističko savjetovalište "Biovital" nagrađuju 5 čitatelja s analizom tijela pomoću koje možete saznati točan sastav svojega organizma.

Da biste osvojili nagradu, potrebno je sudjelovati u kvizu zdravlja u nastavku teksta te nam komentarom javiti vaš rezultat.
Želimo znati živite li zdravo!

Kviz je vidljiv samo registriranim članovima portala, pa ako to niste – brzo na registraciju, postanite član She.hr portala i odigrajte kviz zdravlja!

Informaciju o preuzimanju nagrada dobitnici će primiti na njihove e-mail adrese koje su prijavili pri registraciji.

Vaš She.hr 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Duh i tijelo

Postoji jedan zanimljiv fenomen koji se pojavio u današnjoj kulturi, a ja ću ga nazvati "Vinske mame".

Zdravstveni karton

U organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora – Hrvatskog neurološkog društva i ove godine provodi se edukativna javnozdravstvena akcija Dan crvenih haljina.

Savjeti stručnjaka

Ziggy Cup je postavila novi standard za inovacije menstrualnih čašica, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti.

Zanimljivosti

Kako brinemo za jedan od najvažnijih dijelova našega tijela?

Advertisement