Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Angelina Jolie ne jede zbog osjećaja krivnje

Poznata glumica i redateljica sve mršavija

Američka glumica i redateljica svakog je dana sve mršavija, a to potvrđuje i njezino zadnje pojavljivanje na crvenom tepihu. Iako je tada, na premijeri Bradovog najnovijeg filma ‘The Normal Heart‘ u New Yorku, svu ‘slavu’ odnijelo njezino lice na kojem su se vidjeli tragovi pudera, pažnju je plijenila i njezina linija.

Tijekom godina svjedočili smo brojnim teorijama koje su nastojala objasniti njezino naglo mršavljenje, no čini se da je riječ o nečemu dubljem – osjećaju krivnje zbog gladi u svijetu. Naime, UN-ova ambasadorica često putuje i obilazi siromašnu djecu, a Us Weekly piše da je svojim ponašanjem odlučila svijet natjerati da više razmišlja o tome kako ljudi žive.

‘Ako oni ne mogu jesti, ne mogu ni ja’, rekla je Angelina Jolie i otkrila što se krije iza njene vidno krhkije linije, a to je potvrdio i njezin brat James Haven.

angelina3Prisjetimo se, nagli gubitak kilograma mnogi su pripisivali i mogućem hepatitisu C. Tako je u medijima jedno vrijeme kružila priča kako će zamamna brineta i oscarovka trebati čak i presađivanje jetre. Tada je Angelina imala samo 45 kilograma te je pokazivala klasične simptome ove teške bolesti – teške glavobolje, dehidraciju i dezorijentiranost. Naravno bilo je tu napisa i o konzumiranju droge, ali i korištenju tableta za mršavljenje koje daju energiju i potiskuju apetiti.

Zabrinutost njezinim stanjem više je puta izrazio i Brad Pitt, na čiju je inicijativu Angelina posjetila više specijalista koji su potvrdili da je glumica zdrava.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Razgovaramo s Gabrielom Vuković, mladom magistricom nutricionizma i autoricom cjelovitog programa pomoći osobama koje se bore s problemom pretilosti.

Zdravstveni karton

Iako se cikorija može jesti kao salata ili kao dodatak različitim jelima, ona je najpoznatija kao napitak, točnije kao zamjena za kavu.

Zanimljivosti

Baš kao što vas neke arome mogu potaknuti na jelo, isto tako postoje i mirisi koji vas mogu odbiti od hrane ili pak probuditi...

Zanimljivosti

Neustrašivi ženski likovi stižu na male ekrane!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.