Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Anica i Robert Kovač otvorili restoran

Restoran Vallis – nova oaza gastronomske izvrsnosti u Sesvetama

Supružnici Anica i Robert Kovač u partnerstvu sa obitelji Šteko, Karolinom i Markom, te Šarić,  Marijom i Mijom, otvorili su restoran čijem su otvorenju prisustvovala mnoga lica iz hrvatskog političkog, poslovnog, nogometnog i estradnog života.

anica restach 3Među uzvanicima na svečanom otvaranju restorana Vallis bili su Milan Bandić, Iva Todorić, Niko Kovač sa suprugom Kristinom, Igor Bišćan sa suprugom, Bianca Matković, Iva i Boško Balaban, glumac Enis Bešlagić koji je bio voditelj programa, Željka Markić, pokretačica građanske inicijative ‘U ime Obitelji’, Mia Begović, Zorislav Srebrić, Davor Šuker, Zoran Primorac, braća Zdravko i Zoran Mamić te Mario Mamić ali i mnogi drugi. Podršku bratu došao je dati i Niko Kovač, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, sa suprugom Kristinom, dok je vrpcu prerezao Milan Bandić.

anica restach 2Uzvanike su zabavljali Eva Pilić, grupa Joy, tamburaši, a posebna gošća večeri bila je Ana Rucner, koja je svojim energičnim nastupom zadivila sve prisutne.

Restaurant Vallis će svakodnevno nuditi svježa domaća jela servirana u prostoru konobe ali i organizirati  obiteljske i poslovne skupove, svadbene večere, krstitke, rođendane ili poslovne sastanke, uz ljubazno osoblje i svježu domaću kuhinju, kao kod bake.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Ponuda vrhunskih jela sastoji se od kineskih specijaliteta, koja su doprinijela tome da postane omiljeno okupljalište zaljubljenika u azijsku hranu

Gastronomija

Ugodan interijer, profesionalno osoblje, pristupačno mjesto, opuštena atmosfera odlična i za poslovni ručak, ali i za romantičnu večeru nalazi se na adresi: Nova Ves...

Gastronomija

Kad prođete prag CHOP Old Housea, to je totalni reset. Ovdje se ne dolazi na brzinu, ovdje se uživa u svakoj minuti provedenog vremena.

Fashion report

Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.