Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Anita Dujić Veljača u kolekciji Tine Maze

Poznata manekenka i blogerica zablistala u nakitu Zlatarne Celje

Poznatom modelu i modnoj blogerici Aniti Dujić Veljača nije bilo nimalo lako među brojnim kolekcijama Zlatarne Celje odabrati kombinacije kojima će naglasiti svoj zapaženi stil. No, unikatan nakit i njegov bezvremenski dizajn Aniti su bili inspiracija za odabir pet kolekcija koje preporučuje za dnevne i večernje prilike ove sezone.

Kolekciju Lencia Satelite Anita je odabrala kako bi dodala dašak smionosti i razigranosti jednoj klasičnoj dnevnoj kombinaciji. Odabirom ove kolekcije do izražaja dolazi otvorenost prema novim izazovima te spremnost za svladavanje naizgled nepremostivih prepreka.

Inspiraciju za suočavanje sa svakodnevnim obvezama Anita Dujić Veljača je pronašla u kolekciji Tribe koju potpisuje poznata slovenska skijašica Tina Maze. Odraz pobjedničkog i timskog duha ove kolekcije nadahnuo je Anitu na zavodničku modnu kombinaciju koja se iz dnevne u trenu pretvara u večernju.

ZC_Anita Dujic_Satelite_w

U potrazi za klasičnim i damskim nakitom, Anita je odabrala zlatnu narukvicu bezvremenskog dizajna te zlatni prsten upotpunjen dimnim kamenom. Ova je kombinacija naglasila njenu ženstvenost i senzualnost, ali i poznavanje trendova koji ove sezone diktiraju povratak žutog zlata.

Ženstveni cvjetni motiv kolekcije Lencia Flower istaknuo je Anitinu zaigranost i mladenačku opuštenost, ali i želju za toplijim danima i mirisima proljeća.

anita dujic celje2

Kolekcijom Lencia Leaf Anita je pokazala svoju buntovničku stranu. Ova kolekcija od patiniranog srebra naglašava osjećaj slobode, strasti i prostranstava koja tek čekaju da budu osvojena.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.