Antonija Blaće s užitkom kupuje uz preporuku

Poznata voditeljica Antonija Blaće zbog prepunog rasporeda i velikog broja obaveza vezanih uz snimanje novog kulinarskog showa RTL-a ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ te angažmana na zagrebačkom Prvom radiju nema puno vremena za odmor, pa tako i za većini žena najdražu aktivnost – shopping.

S problemima kojima se susreće Antonija, susreće se i većina žena. U današnjem užurbanom suvremenom svijetu više nego ikada vrijedi uzrečica da je organizacija pola posla. U organizaciji slobodnog vremena Antoniji uvelike pomaže novi televizijski kanal – Katalog TV. Antonija u svome domu pretragom kataloga i akcijskih ponuda na televiziji štedi vrijeme i unaprijed odlučuje što će kupiti.

Simpatična voditeljica oduševljena je novim televizijskim kanalom: ‘Nakon napornog dana na televiziji i radiju, shopping je iskreno zadnja stvar o kojoj razmišljam. Međutim, ne mogu izbjeći svakodnevnu nabavu namirnica, a kupovine odjeće i obuće nipošto se ne želim odreći. Katalog TV mi omogućuje da vrlo jednostavno, uz jutarnju kavu ili tijekom večernjeg odmora uz televiziju pregledam aktualne ponude trgovačkih kuća i pripremim popis za kupovinu. Kanal je veseo, zanimljiv i živopisan, a pregledavanje akcijskih ponuda na njemu predstavlja poseban užitak.’

Antonija Blace 2Katalog TV je jedinstveni, interaktivni TV kanal koji na jednom mjestu pruža informacije o atraktivnim akcijskim ponudama poznatih trgovačkih kuća u Hrvatskoj. Inovativan i suvremen oblik oglašavanja omogućava da aktualna trgovačka ponuda u svakom trenutku bude dostupna na televizijskim ekranima i da ju gledatelj vrlo jednostavno pregleda s nekoliko klikova na daljinskom upravljaču. Katalog TV je dostupan svim gledateljima na MAXtv platformi, na kanalu broj 13.