Arena Centar pomaže vam u provođenju zdravih odluka

arena centar

Novogodišnje odluke svi donosimo, ali rijetko tko ih se pridržava. Zato vam je pomoć u njihovom provođenju odlučio ponuditi Arena Centar. Do kraja siječnja centar nudi raznovrstan i bogat dvotjedni program događanja pod nazivom Dani dobrih odluka, namijenjen svima koji svoje novogodišnje odluke žele pretvoriti u dobre i zdrave navike.

U subotu 17.1. od 13 sati predviđena je prezentacija plesa na šipci pod stručnim vodstvom studija Angels, a moći ćete ga i isprobati. Od 18 do 19 sati, Vesna Grandes i Alen Sesartić iz Funkadelik Dance School održat će besplatan trening i prezentaciju hip hop i dance street stilova za sve zainteresirane posjetitelje.

U nedjelju 18.1. od 10 sati kreće sportski program za djecu i odrasle: fitness studio FIT&FUN predstavlja novi, certificirani oblik vježbanja na mini trampolinu; u 11 sati posjetitelje očekuje radionica spremanja zdravih shakeova u organizaciji trgovine bio&bio kao i besplatna analiza kože na dr. Medical aparatu trgovine Alpstories. Od 12 do 16 sati djeca i roditelji moći će zajedno isprobati jedinstven Gym&Fun program po mjeri djeteta, a od 16 sati u Stilskom planeru Ines Preindl saznajte sve o pametnom šopingu.

Atraktivan program

arena centar

I tijekom tjedna bit će zanimljivo. OM Yoga studio predstavit će jogu za mame i trudnice kao i prednosti jogijske ishrane i vježbanja; udruga Aktivan život po prvi puta u Hrvatskoj predstavit će rekreacijsko hodanje šoping centrom odnosno “Mall walking“, udruga Traumatik Arts prednosti prakticiranja zračnog plesa i plesa na ringu, a studio Jelena zabavan način rekreacije s nekad omiljenom igračkom, a danas spravom za vježbanje: hula hoopom. Posjetitelji će imati prilike isprobati i upoznati i kombinaciju joge, pilatesa i plesa na šipci uz predavanje ili Ana’s Sensual fitness; istočnjačku vještinu Aikido u organizaciji Zagrebačkog Aikido saveza, vrlo zabavni Zumba Fitness ili zaplesati salsu s plesnim studijom Bandoleros.

Sva događanja odvijat će se na 1. katu Arena Centra, na prostoru red carpet. Ulaz je besplatan za sva događanja i prethodna najava nije potrebna.

Vrhunac se očekuje u subotu 24. i nedjelju 25.1. Taj dan će započeti predstavljanjem i treningom Streetworkout udruge Bar Haazard i hip hop plesanja za kćeri i mame studija SOSS, a kulminirati od 16 do 20 sati vježbanjem s poznatima u programu COLONIA BRUTALE. Cijela nedjelja namijenja je uživanju – Terme Tuhelj vode vas na Selfness day.