Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Blog

Argan – tajna vječne mladosti

Tajna ženske ljepote stara koliko i civilizacija

Tražeći nove spoznaje o ljepoti i prirodnoj njezi ženske kože shvatila sam da sam zapravo i trebala doći u Maroko i upoznati se s nevjerojatnim otkrićem vrijednosti Arganovog ulja.    argan ulje 2

U noćima punog mjeseca, uz zvukove marokanske glazbe i daleki zov pustinjskih vjetrova vidjet ćete žene drukčije ljepote – lica boje alabastra, sjajna i njegovana, koja odaju jedan posve drugačiji pristup pitanju njegovanja kože, star vjekovima.

argan ulje1

Stranci koji posjećuju tlo drevnih naroda svjesni su da stari narodi imaju tajne stare koliko i civilizacija. Jedna od tih tajni svakako je i tajna ženske ljepote koja se u ovim predjelima svijeta krije u dragocjenom ulju biljke ARGAN.

argan proizvodnjaEndemskom stablu Argana domovina Maroko daje sjemenku iz koje se dugotrajnim postupkom proizvodi ljekovito ulje, poznato kao tekuće zlato.

argan ulje3

Nevjerojatna vrijednost tog ulja očituje se u činjenici da je znanstvenim postupcima dokazana izuzetna blagotvornost arganovog ulja u kozmetičkoj, prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

argan ulje bazen

Ukoliko želite zaobići bilo kakve invazivne zahvate na svom licu, zaustaviti starenje, te postići zavidnu duševnu ravnotežu – recept je Arganovo ulje!

Xoxo

Jasmina

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

BeeVenom touch proizvodi su prirodni, sigurni i ne sadrže zabranjene supstancije.

Seks

Kad ljudi dožive loš orgazam, opisuju ga kao čisto fizičku reakciju bez užitka.

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Duh i tijelo

Perfekcionisti zapravo ne žele biti savršeni, oni duboko u sebi, uslijed nesigurnosti, imaju potrebu izgledati savršeno drugima jer vjeruju da će ih samo tako...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.