U četvrtak 24. svibnja, u društvu novinara, predstavnika Turističke zajednice i Ministarstva turizma, u hotelu Rebro je održana promocija autohtonog zagrebačkog doručka.
Zagrebački hotel Rebro dobio je certifikat Hrvatske Obrtničke Komore za autohtonu hrvatsku kuhinju i time postao jedino mjesto u Zagrebu gdje gosti mogu uživati u čarima tradicionalnog zagrebačkog doručka u čak tri slijeda, od kojih je prvi mini peciva s maslacem, drugi Eierspeise (kajgana) sa špekom, sir i vrhnje te posljednji jabuke u šlafroku.
Iz ovog mladog zagrebačkog hotela poručuju da su izuzetno ponosni na dobivanje ovog posebnog standarda, koji još jednom potvrđuje da je hotel svojim trudom i inovativnošću ispunio očekivanja, kako gostiju tako i cjelokupne branše, ponudivši autohtoni gastronomski doživljaj, koji dopunjava turističku ponudu hotela, ali i grada Zagreba.
U doručku u kojem su nekada uživali naši stari i vi od danas možete uživati u ovom modernom gradskom hotelu s 3 zvjezdice, smještenom u neposrednoj blizini park šume Maksimir.
Zagrebački hotel Rebro dobio je certifikat Hrvatske Obrtničke Komore za autohtonu hrvatsku kuhinju i time postao jedino mjesto u Zagrebu gdje gosti mogu uživati u čarima tradicionalnog zagrebačkog doručka u čak tri slijeda, od kojih je prvi mini peciva s maslacem, drugi Eierspeise (kajgana) sa špekom, sir i vrhnje te posljednji jabuke u šlafroku.
Iz ovog mladog zagrebačkog hotela poručuju da su izuzetno ponosni na dobivanje ovog posebnog standarda, koji još jednom potvrđuje da je hotel svojim trudom i inovativnošću ispunio očekivanja, kako gostiju tako i cjelokupne branše, ponudivši autohtoni gastronomski doživljaj, koji dopunjava turističku ponudu hotela, ali i grada Zagreba.
U doručku u kojem su nekada uživali naši stari i vi od danas možete uživati u ovom modernom gradskom hotelu s 3 zvjezdice, smještenom u neposrednoj blizini park šume Maksimir.
In this article:certifikat, hotel rebro, standard, turistička zajednica, zagrebački doručak
Click to comment
You must be logged in to post a comment Login