Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Beauty Hair Expo Zagreb 2022

Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne prezentacije, edukacije i stručni program održat će se tradicionalno početkom proljeća, od 4. do 6. ožujka.

Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne prezentacije, edukacije i stručni program održat će se tradicionalno početkom proljeća, od 4. do 6. ožujka.

Projekt koji je na međunarodnoj sajamskoj pozornici dugi niz godina, ovogodišnji 23. po redu,  posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju.

Beauty noviteti, sajamski popusti i savjeti

Izlagači će predstavljati novitete iz područja preparativne i dekorativne kozmetike, najnovije trendove u kozmetičkim tretmanima, nadolazeće trendove u bojanju, šišanju i stiliziranju kose, njezi i dizajnu noktiju, suvremenu kozmetičku i frizersku opremu kao i pribor za salone.

Posjetitelje pak očekuju brojni noviteti i sajamski popusti, nove nail tehnologije (easy dip nail technology), ayurvedske linije proizvoda za njegu cijelog tijela, trajna šminka, oblikovanje i njega obrva i trepavica, šminkanje i make up savjeti, inovativne tehnike masaže protiv celulita te razne primjene aparaturnih tretmana (kriolipoliza), elektromagnetni stimulacijski uređaj – TeslaART za volumen i tonus mišićne mase, za redukciju masnog tkiva, program fizioterapije, program masaže i program relaksacija i mnoštvo drugih noviteta.

Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Beauty&Hair Expo Zagreb je „it“ mjesto za nova saznanja o proizvodima, besplatnih kozmetičkih savjeta, novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, trendova u šišanju i bojanju kose,  a sve po povoljnim sajamskim cijenama kozmetičkih proizvoda i usluga.

Bogat popratni program

Sajam Beauty&Hair Expo Zagreb uz izlagački dio uvijek nudi i kvalitetan edukativan program.

Naglasak je na konferenciji Beauty&Business conference  na kojoj će biti riječi o izvrsnosti kvalitete pruženih usluga te načinima kako dobro i profesionalno voditi posao u beauty industriji.

Održat će se natjecanje nail art dizajn s temom „Nails in Paris“, revija frizerskih radova učenika strukovnih škola, Masterclass Euphoria vol II, predavanje i prezentacije za učenike strukovnih škola te Hair Show Farmavita Profesional kao i Hair Fashion u nedjelju kada će vrhunski stručnjaci za kosu, u organizaciji Top Stil-a, zainteresiranim posjetiteljima demonstrirati novosti i trikove u izradi frizura.

Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije i savjeti profesionalaca iz svijeta ljepote odlična su pozivnica za posjet Zagrebačkom velesajmu.

Više

Trendovi

Cipele za šetanje kroz snove pravi je opis za čizme s kojima imamo osjećaj kao da hodamo po oblacima.

Savjeti i preporuke

Znate li da su Beiersdorf stručnjaci 1998. godine prvi upotrijebili koži identičan koenzim Q10 u kremi za njegu zrele kože?

Savjeti i preporuke

Zima nam stiže, a s njome suhi zrak zbog čega površina kože gubi vlažnost, brže se isušuje i više boravimo u zatvorenim prostorima.

Fashion report

Borboleta, vodeći brend modnog nakita, s ponosom predstavlja najnoviju ekskluzivnu suradnju s mladim umjetnicama, dizajnericama i ilustratoricama, Klasjom Haban, Zitom Nakić i Andreom Šumberac. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.