Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Beskućnik preuzeo nagradu za Miley Cyrus

Provokativna zvijezda osvojila MTV-jevu nagradu za ‘Wrecking Ball’

Sinoć je u Inglewoodu održana svečana dodjela MTV-ijevih glazbenih video nagrada, a nagradu za video – spot godine osvojila je Miley Cyrus za pjesmu ‘Wrecking Ball’.

Nekadašnji idol djevojčica čitavog svijeta zbog uloge u tv seriji ‘Hannah Montana’, prošle je godine odbacila svoj imidž poslušne djevojčice nastupajući u izazovnoj odjeći i pozama što joj je pomoglo u medijskoj popraćenosti i prodaji nosača zvuka. Spot ‘Wrecking Ball’ snimio je modni fotograf Terry Richardson, poznat po fotografijama seksualnog karaktera.

Miley Cyrus2Miley Cyrus ovog se puta odlučila pojaviti u čednijem izdanju, no bez obzira na to o njezinom će se preuzimanju kipića pričati još neko vrijeme. Naime, mlada pjevačica je ostala sjediti u publici zadržavajući suze dok je beskućnik, kojeg je poslala na pozornicu, primio njezinu nagradu. On je održao govor u korist 1,6 milijuna djece i mladih bjegunaca i beskućnika u SAD-u.

Reper Common zatražio je pak trenutak tišine u počast Michaelu Brownu, mladom crncu kojega je nenaoružanog ubio bijeli policajac u Fergusonu (Missouri).

Nominirani za najbolji video-spot ove godine bili su i Beyonce za ‘Drunk in love’, Iggy Azalea za ‘Fancy’, Pharrell Williams i ‘Happy’ te Sia za ‘Chandelier’.

BeyonceBeyonce je nastupila zajedno sa suprugom Jay-Z-om i njihovom kćeri Ivy Blue.
Reper Drake osvojio je nagradu za najbolji hip-hop video-spot za ‘Hold on (We’re Going Home)’.

‘Dark Horse’ Katy Perry, duo s reperom Juicy J, proglašen je najboljim videom neke umjetnice dok se pjevač Ed Sheeran nametnuo u muškoj kategoriji sa ‘Sing’, duo s Pharellom Williamsom.

Mlada Ariana Grande (21) proglašena je najboljom u kategoriji najboljeg pop videa za ‘Problem’.
Novozelandski fenomen, 17-godišnja Lorde, osvojila je nagradu za najbolji rock video za ‘Royals’, naslov koje je već osvojio Grammy za najbolju pjesmu godine u siječnju te najbolji solo pop.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kultura

Od kritičara iznimno hvaljen, album prvijenac „New Horizons“ mladog glazbenika, gitarista i aranžera Zvonimira Radišića svoju će zagrebačku promociju imati u utorak, 17. siječnja...

Horoskop

Je li vaš znak jedan od onih sretnih? S

Zanimljivosti

Ono bez čega pravi ljubitelji avantura i otkrivanja novih destinacija ne mogu zamisliti svoja putovanja je njihova omiljena glazba

Kultura

Glazbena jutra su novi projekt čije su začetnice ravnateljica glazbene škole Glazbaonica Ljubav Petra Heisinger (ili kako ju djeca vole zvati – teta Nota)...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.