Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Beskućnik preuzeo nagradu za Miley Cyrus

Provokativna zvijezda osvojila MTV-jevu nagradu za ‘Wrecking Ball’

Sinoć je u Inglewoodu održana svečana dodjela MTV-ijevih glazbenih video nagrada, a nagradu za video – spot godine osvojila je Miley Cyrus za pjesmu ‘Wrecking Ball’.

Nekadašnji idol djevojčica čitavog svijeta zbog uloge u tv seriji ‘Hannah Montana’, prošle je godine odbacila svoj imidž poslušne djevojčice nastupajući u izazovnoj odjeći i pozama što joj je pomoglo u medijskoj popraćenosti i prodaji nosača zvuka. Spot ‘Wrecking Ball’ snimio je modni fotograf Terry Richardson, poznat po fotografijama seksualnog karaktera.

Miley Cyrus2Miley Cyrus ovog se puta odlučila pojaviti u čednijem izdanju, no bez obzira na to o njezinom će se preuzimanju kipića pričati još neko vrijeme. Naime, mlada pjevačica je ostala sjediti u publici zadržavajući suze dok je beskućnik, kojeg je poslala na pozornicu, primio njezinu nagradu. On je održao govor u korist 1,6 milijuna djece i mladih bjegunaca i beskućnika u SAD-u.

Reper Common zatražio je pak trenutak tišine u počast Michaelu Brownu, mladom crncu kojega je nenaoružanog ubio bijeli policajac u Fergusonu (Missouri).

Nominirani za najbolji video-spot ove godine bili su i Beyonce za ‘Drunk in love’, Iggy Azalea za ‘Fancy’, Pharrell Williams i ‘Happy’ te Sia za ‘Chandelier’.

BeyonceBeyonce je nastupila zajedno sa suprugom Jay-Z-om i njihovom kćeri Ivy Blue.
Reper Drake osvojio je nagradu za najbolji hip-hop video-spot za ‘Hold on (We’re Going Home)’.

‘Dark Horse’ Katy Perry, duo s reperom Juicy J, proglašen je najboljim videom neke umjetnice dok se pjevač Ed Sheeran nametnuo u muškoj kategoriji sa ‘Sing’, duo s Pharellom Williamsom.

Mlada Ariana Grande (21) proglašena je najboljom u kategoriji najboljeg pop videa za ‘Problem’.
Novozelandski fenomen, 17-godišnja Lorde, osvojila je nagradu za najbolji rock video za ‘Royals’, naslov koje je već osvojio Grammy za najbolju pjesmu godine u siječnju te najbolji solo pop.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kultura

Glazbena jutra su novi projekt čije su začetnice ravnateljica glazbene škole Glazbaonica Ljubav Petra Heisinger (ili kako ju djeca vole zvati – teta Nota)...

Zanimljivosti

Yamaha Music School pruža jedinstvenu mogućnost učenja i usavršavanja za sve one koji žele uštedjeti vrijeme, učiti u grupi, svirati i pjevati s bilo...

Zanimljivosti

Koliko puta smo u životu sreću i utjehu pronalazili u stihovima najdražih nam autora?

Horoskop

Ako nemate ideju, horoskop sigurno zna!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.