Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

City Life

Besplatan parking za bicikle povodom Dana planeta Zemlje

LANAC za bicikle vas čeka!

Znak pažnje svim zagrebačkim biciklistima na Dan planeta Zemlje – cijeli dan besplatnog parkinga u LANCU za bicikle, prvom čuvanom parkingu za bicikle u Zagrebu.

LANAC za bicikle, prvi čuvani parking za bicikle u Zagrebu, povodom Dana planeta Zemlje, svim biciklistima daruje cijeli dan besplatnog parkinga, u svojoj prvoj i zasad jedinoj podružnici, u centru grada, u Obrtničkom prolazu 1, samo par koraka udaljenog od Cvjetnog trga. Cilj ove simbolične geste je potaknuti građane na korištenje bicikala u svakodnevnom životu, kao i ukazati na prednosti bicikala nad automobilima.

LANAC za bicikle, inovativni projekt čiji je cilj omogućiti biciklistima siguran, jednostavan i pristupačan cjelodnevni parking, otvorio se krajem ožujka, a odmah je naišao na odobravanje zagrebačkih biciklista.

Uz to što je čuvani parking korisnicima na raspolaganju svakoga dana od 7:40 do 23:00 (osim vikendima kad se otvara u 8:00), u LANCU za bicikle korisnici mogu besplatno napumpati gume, a od prošlog tjedna na raspolaganju su im i pristupačne usluge sitnih popravaka i servisiranja bicikala, poput krpanja guma, centriranja felgi, podešavanja kočnica, montiranja zračnica i gume, podmazivanje lanca i sl.

Foto_LANACzabicikle-01

Povodom dana besplatnog parkinga, iz LANCA za bicikle poručuju: ‘Pozivamo sve građanke i građane da 22. travnja zamijene svoje automobile biciklima, i učine korisnu gestu za ugodniji i kvalitetniji život sebe i drugih. Ukoliko trebaju obavljati poslove u gradu ili dolaze u centar na kavu s prijateljima, pozivamo ih u Obrtnički prolaz 1, gdje će njihovi limeni ljubimci biti na sigurnom.’

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Aktivnosti koje će vam osigurati manji konfekcijski broj.

Putovanja

Za 60% putnika iz Hrvatske to podrazumijeva odabir odredišta s odličnim pješačkim stazama,  dok 46% njih traži odredišta s biciklističkim stazama u blizini.

Budi fit

Prognoze kao prognoze, mogu se pokazati ispravnima ali i ne moraju. S koje god strane da promatrate, sigurno je da danas ne biste željeli...

Budi fit

Predlažemo nekoliko načina tjelovježbe koji će vas pokrenuti i pomoći vam da ostanete aktivni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.