Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

City Life

Besplatan parking za bicikle povodom Dana planeta Zemlje

LANAC za bicikle vas čeka!

Znak pažnje svim zagrebačkim biciklistima na Dan planeta Zemlje – cijeli dan besplatnog parkinga u LANCU za bicikle, prvom čuvanom parkingu za bicikle u Zagrebu.

LANAC za bicikle, prvi čuvani parking za bicikle u Zagrebu, povodom Dana planeta Zemlje, svim biciklistima daruje cijeli dan besplatnog parkinga, u svojoj prvoj i zasad jedinoj podružnici, u centru grada, u Obrtničkom prolazu 1, samo par koraka udaljenog od Cvjetnog trga. Cilj ove simbolične geste je potaknuti građane na korištenje bicikala u svakodnevnom životu, kao i ukazati na prednosti bicikala nad automobilima.

LANAC za bicikle, inovativni projekt čiji je cilj omogućiti biciklistima siguran, jednostavan i pristupačan cjelodnevni parking, otvorio se krajem ožujka, a odmah je naišao na odobravanje zagrebačkih biciklista.

Uz to što je čuvani parking korisnicima na raspolaganju svakoga dana od 7:40 do 23:00 (osim vikendima kad se otvara u 8:00), u LANCU za bicikle korisnici mogu besplatno napumpati gume, a od prošlog tjedna na raspolaganju su im i pristupačne usluge sitnih popravaka i servisiranja bicikala, poput krpanja guma, centriranja felgi, podešavanja kočnica, montiranja zračnica i gume, podmazivanje lanca i sl.

Foto_LANACzabicikle-01

Povodom dana besplatnog parkinga, iz LANCA za bicikle poručuju: ‘Pozivamo sve građanke i građane da 22. travnja zamijene svoje automobile biciklima, i učine korisnu gestu za ugodniji i kvalitetniji život sebe i drugih. Ukoliko trebaju obavljati poslove u gradu ili dolaze u centar na kavu s prijateljima, pozivamo ih u Obrtnički prolaz 1, gdje će njihovi limeni ljubimci biti na sigurnom.’

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Za 60% putnika iz Hrvatske to podrazumijeva odabir odredišta s odličnim pješačkim stazama,  dok 46% njih traži odredišta s biciklističkim stazama u blizini.

Budi fit

Prognoze kao prognoze, mogu se pokazati ispravnima ali i ne moraju. S koje god strane da promatrate, sigurno je da danas ne biste željeli...

Budi fit

Predlažemo nekoliko načina tjelovježbe koji će vas pokrenuti i pomoći vam da ostanete aktivni.

Budi fit

Ako sad krenete, do ljeta ćete se riješiti celulita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.