Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Bez obzira na sve

Poklanjamo knjigu o najvažnijem mišiću u ljudskom tijelu – srcu.

Po riječima Lise Nichols, koju zahvaljujući inspirativnom nastupu u knjizi i filmu 'Tajna' poznaju milijuni ljudi, nije slučajnost što je najjači mišić u ljudskom tijelu – srce. Zato i tvrdi, a to je dokazala i u vlastitu životu, kako baš korištenje srca, odnosno vlastite emocionalne snage čovjeku može omogućiti da živi život za kakav je rođen.

Lisa u ovoj knjizi nudi jedinstven i moćan inspirativni program ostvarenja vlastite osobnosti i vlastitih snova 'bez obzira na sve'.

U kritičnim trenucima jedinstvenoga životnog putovanja, u kojem je bilo mnogo padova i uspona, Lisa Nichols naučila je prepoznati i ojačati svoje, kako ih naziva, odskočne mišiće, koji osiguravaju snagu i sposobnost nošenja sa životnim nedaćama. U inovativnom programu, koji je već preobrazio stotine tisuća života, ona razotkriva tih devet koraka ili 'mišića' (mišić poduzimanja akcije, mišić vjere u sebe, mišić opraštanja…), čijim se jačanjem može osigurati ostvarenje života kakav svaki čovjek zaslužuje u skladu sa svojim unutarnjim potrebama, sposobnostima, sklonostima i, dakako, uloženim trudom.

Lisa je živući primjer toga što je potrebno za preskakanje neizbježnih životnih prepreka. U njezinu ih je životu bilo nebrojeno, ali se ipak uspjela – a i vi ćete uz njezinu pomoć – vinuti nebu pod oblake, bez obzira na sve!

Lisa Nichols je proslavljena motivacijska govornica koja je svojim seminarima i ulogom koju je odigrala u knjizi i filmu 'Tajna' inspirirala milijune ljudi. Suautorica je bestselera 'Melem za afroameričku dušu' i 'Melem za dušu afroameričke žene'.

OSVOJI KNJIGU

She.hr
i VBZ poklanjaju vam primjerak knjige Lise Nichols “Bez obzira na sve”.

Ako želite osvojiti ovu knjigu… pošaljite nam mail na [email protected] s naslovom poruke NICHOLS, te navedite točan odgovor na nagradno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela i ova knjiga možda postane vaša!

Navedite još bar jedan naslov, čija je suautorica Lisa Nichols?

Vaše prijave primamo do 28. rujna, kada ćemo objaviti i dobitnike!
Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnica knjige "Bez obzira na sve" je Dajana Lerić.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju knjige primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Ovo je priča o iskusnom zen-mačku koji sazna za usamljeni drevni bor duboko u javorovoj šumi, pod kojim se otkriva sva mudrost svijeta.

She Book Club

Sluškinje u prizemlju spremaju pljačku stoljeća. Plan? Uzeti sve…

She Book Club

Iako je tema izrazito politička – zloupotreba moći i socijalne nejednakosti, autorica je sve romane namijenila tinejdžerima postavivši ih kao glavne likove.

Seks

Razlog koji ljudi često navode, dakle, nije u broju ili težini životnih, osobnih ili bračnih problema, pa čak ni u nedostatku ljubavi, već u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.