Biciklom do zdravog i isklesanog tijela

Iako možda bicikliranje zvuči opuštajuće i jednostavno, tko god je odradio trening na cycling biciklu zna da nije šala. Ovaj originalni grupni trening, kao što samo ime govori, izvodi se na sobnim biciklima uz vodstvo i motivaciju instruktora. Zato drage dame sljedeći puta kada prođete pored njega, nemojte ga ignorirati jer on će vam pomoći da imate čvrstu stražnjicu i noge.

N01_4924

Suzanu Ličinu, trenericu u BFF Boutique Fitness Factory u zagrebačkoj Tuškanovoj 37, pitali smo kojih je to 5 dobrobiti cycling treninga:

  1. Odličan trening i za početnike i za one koji su u top formi. Siguran za osobe s eventualnim ozljedama koljena i stopala.
  2. Možete se pridružiti grupi ili ga voziti sami u bilo koje doba dana kada uhvatite pola sata slobodnog vremena.
  3. Super cardio trening koji je ujedno i izvrstan trening izdržljivosti u kojem trošite kalorije kao u rijetko kojem treningu.
  4. Nema tog estetskog ili kozmetičkog tretmana koji će vam dati rezultate kao trening na cycling biciklu. Redovitim vježbanjem kroz mjesec dana učvrstit ćete noge i stražnjicu, a celulit će nestati.
  5. Na cycling treningu odlično ćete se provesti, izbaciti stres nakupljen tijekom dana, a svoje tijelo dovesti u top formu. Smiješak na licu zagarantiran.

Vidimo se u dvorani…