Bogat uskrsni stol

Uskrsno vrijeme nosi mirise finih jela, bogatog blagdanskog stola na kojima su francuska salata, meso, bojana jaja i razni kolači. Zvijezda se pobrinula da se na vašem stolu nađu ukusni proizvodi – majoneza za francusku salatu, hren, za šunku ili margarin za slastice.

Za one koji vole jače okuse mogu isprobati Zvijezdin hren, koji se kao i ostali umaci iz njihove palete koji se sada mogu pronaći u staklenkama s dodatnih besplatnih 50 grama proizvoda. Umaci se mogu  servirati uz predjela i glavna jela, uz sve vrste pečenog, kuhanog i pohanog mesa, ribe i povrća a idealni su i kao podloga za sendvič.

Nezamjenjiva Francuska salata

Da bi vam više vremena ostalo za ukrašavanje uskrsnih jaja, a kako bi se manje mučili sa sjeckanjem povrća Zvijezda je u ponudu uvrstila promo pakiranje od jednog kilograma francuske salate. Ako vam je ipak ritual i užitak raditi francusku salatu, možete iskoristiti majoneze delikates i light jer sada dolaze u bonus pakiranju sa 120 grama gratis.

Savršene Uskrsne slastice

Kolači, kreme, torte, glazure, preljevi, biskviti, prhka tijesta i umaci sve su slatke stvari koje nas očekuju za Uskrs. Kako bi kolači bili zamamni, krema „za prste polizati“, a biskvit pravog volumena treba koristiti margarin provjerene kvalitete. Već 50 godina Zvijezdini margarini jedini mogu garantirati uspješno pripremanje ukusnog jela ili slastice jer sadrže 80% masnoća.

Zvijezda je odlučila darovati svoje kupce u blagdansko vrijeme, pa su omiljeni proizvodi po promotivnim cijenama i u većim proljetnim pakiranjima. Uživajte do mile volje u francuskoj salati, umacima, jelima s majonezom i kolačima.