Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Bokserice ili gaće? Što je više sexy?

Donje rublje govori umjesto vašeg muškarca…

Muško donje rublje predstavlja zadnju liniju obrane tik prije potpunog razodijevanja. Stoga je njegovu odabiru potrebno posvetiti posebnu pažnju ne bi li onaj koji ga nosi, ali i njegova nježnija polovica, bili zadovoljni.

I dok će većina modno osviještenih žena svoj glas dati slip boksericama s potpisom Calvina Kleina, Hugo Bossa ili Armanija prema istraživanju Ultimate Underweara muški rod favorizira obične gaće. Naime, njih nosi čak 57 posto muškaraca, 18 posto njih odlučuje se za slip bokserice, dok one široke bira 29 posto muškaraca.

Gaće za vječne dječake

Iako su zadnjih godina dobile epitet ‘demode’, čini se kako unatoč trendovima većina muškaraca bira upravo njih, ne uzimajući u obzir dojam koji odaju. Naime, bez obzira na to bile one bijele ili u nekoj drugoj boji, oni koji ih nose ostavljaju dojam povučenosti i dječačke naravi.

gace tekst

I dok većini žena pogled na ovo donje rublje zadaje ozbiljan udarac libidu, muškarci se ni pod koju cijenu ne žele odreći ovog odjevnog komada. Pamučne gaće imaju mnoštvo dobrih strana, a kao najveća se ističe njihova potpora, prema nekima, glavnom muškom alatu. One su idealan odabir za sportaše, ali i sve one koji velik dio svog dana provode u sjedećem položaju, ne bi li sve ostalo na svome mjestu. Najčešće ih nose dječaci, a često ih nalazimo i u ladicama srednje generacije.

Široke bokserice za gospodina Opuštenog

Ovaj komad također se smatra dijelom prošlosti no nitko ne može zanijekati njegovu udobnost. Žene u njima vide ugodnog, opuštenog i bezbrižnog muškarca, dok ih oni sami  vole zbog njihove prozračnosti smatrajući ih odličnim odabirom za spavanje. No kada na red dođe bilo koja jača aktivnost ovo donje rublje pokazuje veliki nedostatak – lošu potporu. Široke bokserice nisu podatne ni za nošenje ispod uskih hlača ili odijela jer zbog velike količine materijala često dolazi do nabiranja.

bokserice siroke

Slip bokserice = kompromis

Ova varijanata muškog donjeg rublja najčešći je odabir mlađih muškaraca koji pridaju veliku pažnju udobnosti, stilu, ljubavnim vezama te kompromisima – baš poput njihovog donjeg rublja koje se nalazi na granici širokih bokserica i običnih gaća.

I dok će kombinacija slip bokserica i isklesanog muškog tijela izazvati kod žena curenje sline, čini se da ovaj trend nije toliko uvriježen kod muškaraca. Kao i gaće, one su dobar odabir za bavljenje sportom i sjedilačke poslove, a kao njihova jedina mana se ističe ponekad paprena cijena.

bokse tekstKako god bilo, muškarci su ti koji se moraju nositi s manama i vrlina svojeg donjeg rublja. Na ženama je samo da ih ponekad usmjere slijedeći svoje preferencije.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Hrvatski brend Minami u malom je krugu dragih klijentica, prijatelja i predstavnika medija otvorio vrata svog prvog showrooma.

Zanimljivosti

La Vie Est Belle francuski je izraz koji znači "život je lijep" te govori o odabiru vlastitog puta do sreće i inspiriranju drugih.

Beauty report

NIVEA je tu da vam i ove godine olakša odabir poklona vašim najmilijima.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.