Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Boli li vas grlo?

Probajte nove Septolete plus s okusom meda i limete.

Septolete plus su proizvod kojeg svi već jako dobro poznajete kao učinkovito rješenje za upaljeno i bolno grlo. Za sve koji vole svježinu i okus meda smo sada obitelji Septolete plus dodali i novog člana – Septolete plus s okusom meda i limete, jednake učinkovitosti i primamljivog okusa.

Počeci brenda Septolete sežu još u 1981. godinu, kada je prvi, "klasični" proizvod Septolete stavljen na tržište. Postupno su Septolete među potrošačima postale jedan od najpopularnijih proizvoda za olakšavanje simptoma upaljenog grla, te postale neizostavan proizvod za bolno grlo u kućnim i putnim ljekarnama, ženskim torbicama, autima, uredima.
Dokazana učinkovitost, visoka kvaliteta i vjerovanje robnoj marki bili su i još su uvijek glavna vodilja u njihovom razvoju. Zato i dalje činimo sve kako bi što bolje razumjeli bolno i upaljeno grlo.


Obitelj proizvoda u 29 godina

Posebno mjesto zauzimaju Septolete plus koje osim antiseptika sadrže i lokalni anestetik. Septolete plus zbog toga imaju trostruko djelovanje: djeluju na najčešće uzročnike upala grla i usne šupljine, sprječavanju širenje infekcije, te brzo ublažavaju jače bolove. Nove Septolete plus s okusom meda i limete ćete prepoznati po elegantnoj zlatno žutoj ambalaži. Veselit će im se svi koji vole svježinu i okus meda. Od sada jednaku učinkovitost možete naći u dva okusa.

Pastile Septolete i Septolete D služe za ublažavanje upaljenog grla koju prati neugodno grebanje i suhoća. Septolete zelena jabuka, limun i divlja trešnja uklanjaju neugodan osjećaj žarenja i grebanja u grlu te nam mogu pomoći kod blagih infekcija usta i ždrijela. Zbog ugodnog voćnog okusa pogodne su i za djecu već od njihove četvrte godine života.

Septolete plus mogu se naći u ljekarnama, dok ostale proizvode Septoleta možete naći u ljekarnama i specijaliziranim ljekarnama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Jedan od prirodnih napitaka, koji je najbolji prijatelj, kako kažu oni koji su ga probali, a koji topi masne naslage sastoji se od tri...

Savjeti stručnjaka

Postoji generalizirana vulvodinija, stanje kada bol zahvati cijelu vulvu, dok je lokalizirana vulvodinija češći oblik koji pogađa veći broj žena.

Zdravstveni karton

Iako češće pogađa stariju populaciju, disfagiju mogu imati i djeca

Savjeti i preporuke

Beessential noćni balzam formuliran je za sve godine, a pri masnoj i mješovitoj koži preporučuje se korištenjem tri puta tjedno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.