Jedva čekamo Božićni Street Food Festival

street food festival

U pripremi je još jedno izdanje događanja Street Food Festival, a ove sezone festival se održava u vrijeme adventa u prolazu Varšavska gdje će gosti zakoračiti u pravu božićnu priču, osjetiti toplu blagdansku atmosferu, uz domaće specijalitete pripremljene na licu mjesta.

Ako volite tradicionalnu domaću hranu, mirisne kolače, kuhano vino i stari zagrebački štih, od prve adventske nedjelje 30. studenog, sve do Badnjaka 24. prosinca, prolaz Varšavska mjesto je koje ne smijete zaobići. Prostor će dobit sasvim novi, božićni izgled, a gosti će moći isprobati razne blagdanske delicije po pristupačnim cijenama, sami peći slasne kobasice i sljezove kolačiće, birati između 10 vrsta kuhanog vina i dr.

Romantičnu atmosferu starog božićnog sajma dočarat će i posebna scenografija: otvorena vatrica, slamarice za sjedenje, božićna drvca i cjepanice, topla božićna svjetla, a mirisi i okusi koji nastavljaju priču govore o tradiciji starog Zagreba: veliki pereci, medenjaci, pečene kobasice, uštipci i krafne… Na festivalu vas očekuju i tradicionalna jela bez kojih je blagdanska sezona nezamisliva: sarma, bakalar, buncek i zelje, domaće kobasice, svježa peciva, kolačići itd. Dođite na Božićni Street Food Festival.