Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Brend van Laack od sada i u Zagrebu

U zagrebačkom prodajnom mjestu nalazi se permanentni made-to-measure odjel

Kada je davne 1881. Heinrich van Laack osnovao brend van Laack imao je jednostavnu viziju: proizvoditi najluksuznije košulje!

Ovaj luksuz se prvenstveno manifestirao kroz detalje i izražavanje osobnosti nosioca.

Više od 130 godina van Laack je sinonim za luksuzne košulje što se očituje i u najmanjim detaljima, naglašavajući osobnost nosioca.

Kao najviši oblik izražavanja osobnosti, van Laack košulje po mjeri mogu se naručiti iz široke lepeze najboljih tkanina i raznih sofisticiranih detalja.
van laack7Široki izbor i osobni pristup već desetljećima čini van Laack izradu košulja ekskluzivnom među trendsetterima. Zahtjevni klijenti imaju na izbor oko četiristotine pomno odabranih tkanina, najvećim dijelom iz Italije, 20 oblika ovratnika i 65 boja za izvezivanje monograma.

van laack1Van Laack je globalni brend s prodajnim mjestima u diljem Europe, Azije, u New Yorku, a od sada i u Zagrebu u Gundulićevoj 17.

U novootvorenoj oazi elegancije očekuju Vas besprijekorne košulje za muškarce i žene, odijela i ostali odjevni predmeti, te bogat izbor modnih dodataka koji su savršen poklon za nju ili njega.

van laack5Osim bogate ponude van Laack kolekcije, u zagrebačkom prodajnom mjestu nalazi se permanentni made-to-measure odjel gdje uvijek možete naručiti svoju košulju po mjeri.

van laack8

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

U moru različitih opcija, Inuikii čizme su postale sinonim za toplinu, udobnost i bezvremenski šarm.

Trendovi

Raznih oblika i veličina, nova kolekcija prstenje brenda Mirio uz ženstvenost sadržanu na podlozi, čiji žičani uzorak uvjerljivo podsjeća na uvijek zanosnu čipku, nosi...

Fashion report

Vogue Adria bit će 29. po redu izdanje ovog slavnog magazina namijenjeno tržištima Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH i Crne Gore.

Trendovi

Cipele za šetanje kroz snove pravi je opis za čizme s kojima imamo osjećaj kao da hodamo po oblacima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.