Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Brend van Laack od sada i u Zagrebu

U zagrebačkom prodajnom mjestu nalazi se permanentni made-to-measure odjel

Kada je davne 1881. Heinrich van Laack osnovao brend van Laack imao je jednostavnu viziju: proizvoditi najluksuznije košulje!

Ovaj luksuz se prvenstveno manifestirao kroz detalje i izražavanje osobnosti nosioca.

Više od 130 godina van Laack je sinonim za luksuzne košulje što se očituje i u najmanjim detaljima, naglašavajući osobnost nosioca.

Kao najviši oblik izražavanja osobnosti, van Laack košulje po mjeri mogu se naručiti iz široke lepeze najboljih tkanina i raznih sofisticiranih detalja.
van laack7Široki izbor i osobni pristup već desetljećima čini van Laack izradu košulja ekskluzivnom među trendsetterima. Zahtjevni klijenti imaju na izbor oko četiristotine pomno odabranih tkanina, najvećim dijelom iz Italije, 20 oblika ovratnika i 65 boja za izvezivanje monograma.

van laack1Van Laack je globalni brend s prodajnim mjestima u diljem Europe, Azije, u New Yorku, a od sada i u Zagrebu u Gundulićevoj 17.

U novootvorenoj oazi elegancije očekuju Vas besprijekorne košulje za muškarce i žene, odijela i ostali odjevni predmeti, te bogat izbor modnih dodataka koji su savršen poklon za nju ili njega.

van laack5Osim bogate ponude van Laack kolekcije, u zagrebačkom prodajnom mjestu nalazi se permanentni made-to-measure odjel gdje uvijek možete naručiti svoju košulju po mjeri.

van laack8

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Ovoga proljeća naše druženje započeli smo u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a nastavljamo ovaj vikend 14. i 15.5.2022. u Avenue Mallu!

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Fashion report

Zagrebačka Škola za modu i dizajn proslavila je 3. svibnja 2022. Dan škole i 30 godina dizajna u svom školskom vrtu te predstavila radove...

Fashion report

U fokusu nove kolekcije brenda PETAR Lidije Skočibušić su, kao i u dosadašnjima, bazične forme, boje i sama funkcionalnost odjevnog predmeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.